Не знаю, правда, як швидко роблять підтвердження громадянства зараз. Раніше моїй доньці місяць робили (батько дитини тоді ще не був громадянином). Але це було ще до війни. Може, зараз все інакше і швидше
В Кишинев въезд безвизовый для граждан Украины, и можно въезжать по любому действующему паспорту.
Но нужно еще раз проверить и Турцию и Молдову - на данный момент впускают они детей вписанных в паспорт родителей.
Потому что правила меняются, я не проверяла правила въезда последние пару месяцев.
Вам краще звернутися в аеропорт з цією ситуацією щоб бути впевненими на всі 100%, у них же є гаряча лінія чи емейл написати і прикріпити скан паспорту Вашого і сторінку де вписана дитина.
На практике всем плевать, даже если вы бомжами станете.
Паспорт обычно получают в течении месяца, если заказывают DHL доставку. Сложнее попасть в консульство чтобы сделать паспорт
Для чого вписують дитину у паспорт батьків? Я неодноразово літала зі вклеєними даними по дитині у свій паспорт навіть у країни, де віза для українців вимагається. Літали з дитиною. Без її паспорта (була вклеєна в мій)