PR CUAET
-
Доставка из Украины в Канаду
-
Зараз навпаки більше поблажок для українців, ніж тоді було
-
А зачем доставка? Нам ехать до консульства 1 час на електричке …
-
Тоді було трохи інакше все.. раніше таке часто приймали я теж памʼятаю.. А от зараз багато чого змінилося і змінюється і важко зрозуміти (
-
Если заказывать DHL доставку, то месяц. Если вам паспорт нужен срочно. Поищите тут в других ветках об этом писали неоднократно.
-
Наче бачу TEFAQ можливо розділити на дві частини. Тому і спитала
-
Паспорт в Торонто делается как мінімум 5-6 месяцев. Это без доставки (она нам и не нужна сами заберем)
-
Бо в Шенген не потрібна навіть віза для українців
-
Так. У 2017 році
-
На практике всем плевать, даже если вы бомжами станете. Паспорт обычно получают в течении месяца, если заказывают DHL доставку. Сложнее попасть в консульство чтобы сделать паспорт
-
Це в яких роках? До 2022?
-
Просто цікаво звідки у вас така впевненість, якщо не їздили з такою ситуацією саме у Шенген
-
Для чого вписують дитину у паспорт батьків? Я неодноразово літала зі вклеєними даними по дитині у свій паспорт навіть у країни, де віза для українців вимагається. Літали з дитиною. Без її паспорта (була вклеєна в мій)
-
Звичайно всі, так само як і в англійській, екзамен не можна здавати частково, він складається з 4 частин
-
Я маю на увазі на мейл аеропорту написати, у службу підтримки. Саме ж в аеропорту при посадці будуть перевіряти документи і приймати рішення про посадку на літак.
-
У вас буде офіційний лист- відповідь. Ви зможете їм показати. Якщо що - то вони вже перевірять і пропустять
-
Спробую🙏 Але турбує ще те що на стійці реєстрації в аеропорту стоять же не представники консульств а простий персонал який діє за стандартом напевно.. і якось я все одно побоююсь. Бо навіть коли летіли сюди з Франції, то при оаєстраціі вже на рейс дала паспорт свій і на дитину і там у дівчини був повний ступор, звали декілька працівників на допомогу щоб якось нас зареєструвати і т д 🫠 Коротше напишу і до аеропорту і в консульство
-
Не в аеропорт. А в Посольство країни, куди летять. Ця інформація буде найбільш достовірною. В аеропорту може бути новий співробітник, який не все знає
-
Тоді й міграційному офіцеру на кордоні, перед посадкою зможете показати той лист з відповіддю з посольства країни, куди летите
-
Наприклад, що ви летітемете з дитиною без паспорта, але вона вклеєна у ваш біометричний паспорт
12 Jan 2024, 17:45
57217/452839
about an hour ago