PR CUAET
-
Я маю на увазі на мейл аеропорту написати, у службу підтримки. Саме ж в аеропорту при посадці будуть перевіряти документи і приймати рішення про посадку на літак.
-
У вас буде офіційний лист- відповідь. Ви зможете їм показати. Якщо що - то вони вже перевірять і пропустять
-
Спробую🙏 Але турбує ще те що на стійці реєстрації в аеропорту стоять же не представники консульств а простий персонал який діє за стандартом напевно.. і якось я все одно побоююсь. Бо навіть коли летіли сюди з Франції, то при оаєстраціі вже на рейс дала паспорт свій і на дитину і там у дівчини був повний ступор, звали декілька працівників на допомогу щоб якось нас зареєструвати і т д 🫠 Коротше напишу і до аеропорту і в консульство
-
Не в аеропорт. А в Посольство країни, куди летять. Ця інформація буде найбільш достовірною. В аеропорту може бути новий співробітник, який не все знає
-
Тоді й міграційному офіцеру на кордоні, перед посадкою зможете показати той лист з відповіддю з посольства країни, куди летите
-
Наприклад, що ви летітемете з дитиною без паспорта, але вона вклеєна у ваш біометричний паспорт
-
Я взагалі вам порекомендувала б написати листа (імейл) у Посольство тієї країни, куди плануєте летіти і запитати ще раз в них. Їхня відповідь вже ж точно буде достовірною. І зазвичай посольства відповідають швидко на подібні запити
-
Точно, дякую, так і зроблю. Просто ще не гуглила контакти аеропорту, точніше напевно треба саме прикордонна служба аеропорту..?
-
Я завжди у сумнівних випадках пишу у Посольства тих країни, коли лечу, і вони зазвичай відповідають протягом 3 днів. Часто - у той же день
-
Аеропорти послуговуються правилами країн призначення. Тож у цій ситуації важливими являються саме правила певної країни призначення, а не аеропорту Якщо в країні безвіз - аеропорт не має права вимагати візу. Якщо потрібна віза - аеропорт не має права пускати без візи і тд. Від аеропорту нічого не залежить взагалі. В них нема повноважень видумувати власні правила щодо візових обмежень до певних країн
-
Через Ирландию (Дублин) без визы. Через Англию и Северную Ирландию (Белфаст) - только с визой
-
Вы написали что если нет 12,000 то на программу не подходит , но на веб сайте написано что если есть работа и контракт то можно иметь меньше
-
І ще запитання:чи потрібно сплачувати за доставку цієї довідки з Польщі в Канаду і як?
-
Хтось летів через Ірландію, Дублін? За маршрутом Польща-Ірландія-Канада. Бо наче Ірландія член Євросоюзу і у України з нею безвіз. Але часто бачу відгуки, що начебто були у когось якісь проблеми, що навіть на літак з Польщі до Ірландії не садили. Відгукніться хто на власному досвіді це знає.
-
Цікаво дізнатися звідки така інформація, бо поки те що Канада обіцяла - робоча віза на 3 роки, одноразова допомога і програма для сімей, то і виконано. Ніяких нових обіцянок не було, а навпаки було закриття CUAET
-
Велике дякую
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
Я вже кілька раз пробую, Debit не проходить.
-
Всім привіт! Підкажіть проплату на сайті потрібно тільки карткою Visa робити?
-
а тобто люди не розбираючись в цих тонкощах, почувши що Дублін то Ірландія беруть і плутають людей. 😅 Тобто через Дублін можна брати квитки?!
12 Jan 2024, 17:45
57231/433116
43 minutes ago