PR CUAET
-
Ну ось живий приклад - наша сім'я. У всіх різний термін паспортів. Різний термін пермітів. Лише нещодавно записалися у Консульство на новий паспорт. До 31 березня продовжити ворк перміт не встигаємо, бо паспорту ще не буде
-
Ну долго без работы здесь не протянешь. За кеш тоже работы не найти практически. Так что если продлевать пермиты не будут - то многие разъедутся не дожидаясь депортации. Да и все.
-
Хтось поїде, а більшість - ні. Бо куди їхати? Будуть люди шукати роботу за кеш, нелегально. Треба ж дітей якось годувати
-
Чисто моя думка - якщо люди отримували перміти на менший срок чим 3 роки, то вони мали право їх продовжити і повинні були це зробити суто задля свого спокою і майбутнього. Ті хто отримав перміт на 3 роки має достатньо часу щоб податися на пр і отримати aor, на основі якого і можна буде продовжити законне перебування в Канаді до отримання рішення. Як це буде розглянуто канадською стороною ми не знаємо.
-
То тоді мають все-таки продовжувати (давати нові) перміти. Бо депортувати не можна, а щоб українці просто тут сиділи нелегально і без роботи (без ворк перміту) - невигідно, бо годувати ж тоді за рахунок держави
-
Пермиты позаканчиваются - работать не сможем - поуезжаем сами, и без депортации
-
Дякую!
-
Ні,тільки в консульство 30 зл
-
Так, я ж і написала, що в нас ще не все так погано. А ось хтось дорослий прилетів з коротким терміном і ще не отримав новий паспорт
-
Так
-
Якраз Ви мою думку і озвучили
-
В людей не буде за що летіти назад навіть. Будуть усі записуватись у фуд банки, ще кудись, звертатися у благодійні організації
-
А хіба доньки перміт Ви не можете продовжити на основі свого статусу, просто вже потрібно платити. Я розумію, що зараз зробити новий паспорт це ще той квест
-
В нас хоч простіше - на основі наших пермітів донька отримає. А якщо короткий перміт у дорослих? Люди не продовжать до 31 березня
-
І багато таких людей
-
Маємо надію, що продовжать ворк перміти. Канаді робочі руки (які вже тут і сплачують податки) теж потрібні
-
У сина в березні 25, тому і думаю пора вже чи ще почекати 😕
-
Якщо чесно, це дуже сумно
-
Та я ці офіційні джерела і читав, думав я щось не так розумію. Тому і спитав чи хто реально летів за таким маршрутом.
-
А якщо засвітитися? Депортують?
12 Jan 2024, 17:45
57268/412102
3 minutes ago