PR CUAET
-
Дякую
-
Скажіть будь ласка я створила той акаунт IRCC але аплікації там немає і підкріпити не виходить, оскільки програми для українців у списку нема, а потрібно прикріпити оплату за біометрію, я все перечитала але так і не зрозуміла як це зробити , підкажіть ще раз якщо можна
-
Не пойдут люди по фудбанкам. Чтоб в фудбанк идти - нужна или пр карта или пермит. Если пермита нет - то нужно будет сидеть как мышка и не светиться. Так что если не будет возможности легально работать - то более вероятно, что купят билеты с кредитки и просто улетят.
-
Даже если не депортируют - то оставаться здесь без легального статуса вряд ли будет реально. Но на сегодняшний день речи о возможности продления пермитов в будущем не идет. Пока есть запрет на депортацию для украинцев. Поэтому как все будет работать - никто вам на 100% не скажет. Я думаю, что Канада рассчитывает на то, что большинство из нас получит пр за отведенные 3 года. Что делать с остальными - я лично не знаю.
-
Маємо надію, але і Європа і Канада як не крути втомлюються від війни. Європа вводить жорстокіші правила, наприклад Норвегія прийняла закон, якщо людина поїхала в Україну без поважної причини, перебуваючи під захистом, то вона може лишитися цього захисту 😞 тому, хто його зна як воно далі буде
-
Одне і те саме
-
Доброго вечора! В доньки закінчується паспорт у вересні і візітор рекордс - відповідно. Зловити слот у консульстві поки не вдається. Я знаю, що можна подовжити термін дії паспорту за два місяці до його закінчення, а як бути з візітор рекордс? Чи подовжать його після 31 березня? Чи є якийсь запасний план на рахунок, якщо ми не встигнемо зловити слот і зробити паспорт до 31 березня?