PR CUAET
-
Маємо надію, але і Європа і Канада як не крути втомлюються від війни. Європа вводить жорстокіші правила, наприклад Норвегія прийняла закон, якщо людина поїхала в Україну без поважної причини, перебуваючи під захистом, то вона може лишитися цього захисту 😞 тому, хто його зна як воно далі буде
-
1 місяць все зайняло
-
Ох , дякую. Бо зареєструвалася вже )
-
Одне і те саме
-
Можливо, хтось в курсі , Енік та іміджевий центр - це те ж саме чи різні організації?
-
От і я такої думки, що Канада саме на це розраховувала, даючи перміт на 3 роки і можливість його продовжити якщо він був виданий на менший срок. Типу ми вам дали - решта за вами
-
Подскажите если укр паспорт книжечкой то какие страницы нужно переводить ? И кто может посоветовать переводчика что б подходило для подачи на фед уровень . Спасибо
-
3 років достатньо для того, щоб податися на PR. Але ж не всі отримали ці 3 роки, і поки ще невідомо, чи буде можливість подовжити більш короткі перміти
-
Ну так ось наразі ще не відомо, чи матимуть люди ,які отримали ворк перміт на термін менший за 3 роки, можливість його продовження на 3 роки (загалом) після 31 березня
-
Ну я так й очікував, що буде така відповідь))): ми робимо так, а ви як хочете... Але ж, все одно, якщо ви не впевнені та інформація не підтверджена та не перевірена, не вводіть людей в оману!
-
Так, поки немає офіційної інформації ми можемо тільки обговорювати, ділитися думками і сподіватися на краще
-
Доброго вечора! В доньки закінчується паспорт у вересні і візітор рекордс - відповідно. Зловити слот у консульстві поки не вдається. Я знаю, що можна подовжити термін дії паспорту за два місяці до його закінчення, а як бути з візітор рекордс? Чи подовжать його після 31 березня? Чи є якийсь запасний план на рахунок, якщо ми не встигнемо зловити слот і зробити паспорт до 31 березня?
-
Всім привіт! Можливо знаєте сертифікованого перекладача? Потрібно перекласти довідку про несудимість та довідку з місця проживання для роботи в Канаді. Буду вдячна, якщо напишите у дірект🙏🏻
-
В функціях Консульств окрім довідки - є також видача документів на повернення в Україну. Якщо якимось чином комусь не вподобу буде що дитина вкліяна в біометричний паспорт матері громадянки України , тобто теж є громадянкою , бо її б не вкліяли в український паспорт - то ви будете мати цій документ від консульства. Колись в мене в Турції вкрали сумку з закордонними паспортом і я отримували такий саме документ, їхала з Анталії до Анкари і для цього , навіть, консул вишел попрацювати у суботу, бо в мене літак вже був у неділю. Тому запитайте про це у консульстві. Може такий документ дають у живій черзі.
-
В консульстві ви маєте сказати що хочете залишити старий паспорт і вам дадуть написати заяву для цього. Вони не забирають старий паспорт.
-
Досвід роботи окремим файлом завантажити треба.
-
Можете натиснути будь який варіант а потім в меню відмінити свій голос
-
Это когда все проверено и начинается финальный этап оформления самой пр карты
-
Так 31
-
Что такое портал 1?
12 Jan 2024, 17:45
57296/427510
less than a minute ago