PR CUAET
-
Одне і те саме
-
Доброго вечора! В доньки закінчується паспорт у вересні і візітор рекордс - відповідно. Зловити слот у консульстві поки не вдається. Я знаю, що можна подовжити термін дії паспорту за два місяці до його закінчення, а як бути з візітор рекордс? Чи подовжать його після 31 березня? Чи є якийсь запасний план на рахунок, якщо ми не встигнемо зловити слот і зробити паспорт до 31 березня?
-
В функціях Консульств окрім довідки - є також видача документів на повернення в Україну. Якщо якимось чином комусь не вподобу буде що дитина вкліяна в біометричний паспорт матері громадянки України , тобто теж є громадянкою , бо її б не вкліяли в український паспорт - то ви будете мати цій документ від консульства. Колись в мене в Турції вкрали сумку з закордонними паспортом і я отримували такий саме документ, їхала з Анталії до Анкари і для цього , навіть, консул вишел попрацювати у суботу, бо в мене літак вже був у неділю. Тому запитайте про це у консульстві. Може такий документ дають у живій черзі.
-
Cuaet. У системі був старий паспорт, але на візу новый подали. Поставили по срокам старого паспорта