Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 899.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Sviatoslav Parfeliuk
    wrote on last edited by
    Доброї ночі всім!! Підкажіть будь ласка чи потрібно робити підтвердження диплому з медичного коледжу (напрямок - Лікувальна Справа) чи просто перекласти та завірити нотаріально буде достатньо?
    1 Reply Last reply
    0
  • t781670668T Offline
    t781670668T Offline
    Helen Shelkovenko
    wrote on last edited by
    А как это сделать ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t781670668T Offline
    t781670668T Offline
    Helen Shelkovenko
    wrote on last edited by
    Ребят кто заказывал справку о несудимости с Украины (для мужчин) что указывать в цели получения справки, говорить правду или лучше сказать другую причину во избежание дальнейших проблем в Украине
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K B
    wrote on last edited by
    А чи може хтось розказати свій досвід вивчення французької на парт тайм курсах?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1247781319T Offline
    t1247781319T Offline
    Kristina
    wrote on last edited by
    Друзья, кто-то перевозил с собой котят? Планирую заказать доставку после нашего прилета, т.к. они очень маленькие сейчас. Я не могу добиться от перевозчиков однозначных условий и итоговой цены🤦‍♀ На сайте Канады указано, что, если котята младше 3 мес, вакцины и чип не нужны. В исходной стране (Турция) говорят, что нужны, а значит можно лететь только после 3 мес... Если кто-то сталкивался, поделитесь инфо, пожалуйста
    1 Reply Last reply
    0
  • t1474520620T Offline
    t1474520620T Offline
    Andrukh Anna
    wrote on last edited by
    Торонто - 19год
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleks
    wrote on last edited by
    Я знаю але не можу скачати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia Kisieieva
    wrote on last edited by
    Я можу поділитися своїм досвідом. Почала вивчати у жовтні 2022 року французьку 3 рази на тиждень на вечірніх курсах. Кожна сесія складається з 11 тижнів. Потім 1 тиждень відпочинок і нова сесія. Я зараз на 6 сесії. Я не можу сказати , що у мене вільне володіння французькою . Треба практикувати кожного дня. Але так як англійська вільна, то в житті використовую її. Але звичайно в магазині запитати, відповісти можу. Прочитати якусь объяву тощо. Але курсів не достатньо. Вони не готують до здачі екзамену. Треба ще і репетитор. Треба вивчити структуру екзамену, який ви плануєте здавати. Наприклад, якщо це Tefaq, треба вивчити різні типи запитання ( з інверсією, з сабжанктівам) , треба вивчити напамʼять як починати розмову, як продовжити, всі ці логічні звʼязки, як закінчити - це вам допоможе і збереже час на екзамені.Тут вже давали гарні поради з приводу здачі екзамену. Треба готуватися. Але сто відсотків- курсів не достатньо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t222289702T Offline
    t222289702T Offline
    Kostiantyn Dziuba
    wrote on last edited by
    Я був на двух парт-тайм курсах. В моєму випадку графік був пн, вт, ср з 6 до 9. Поєднувати з роботою було важкувато, але я не шкодую, як мінімум не шкодую за перший курс. Також хочу додати що викладачі бувають різні. На приклад, на першому курсі у мене була прекрасна викладачка, якій було цікаво і самій мови вчити і інших навчати, також вона старалась зробити так щоб всі приймали участь у зайняті, а не сиділи і залипали у соцмережах, а от на другому курсі, у мене був викладач якому було всеодно, він тільки вичитував матеріал і намагався вислужитися перед адміністрацією, ну і він був супер нудний. Я ходив в alpa (inici), знайшов їх через мапу францізасьйон закладів яка є на сайті міністерства. Записувався через сайт alpa. Сам пошук місця плюс запис у мене зайняв близько 3х місяців. За курси платили, десь 28$ за вечір (платять чеками які приходять на пошту, тому заповнюйте свою інформацію вірно). Я починав в середині липня 2023 з 2 рівня бо вже мав деякий досвід, і десь в середині наступного курсу (в середині листопада) кинув і продовжив займатися просто з репетитором, бо як я вже казав, на другому курсі мені не повезло з викладачем і я практично перестав говорити на зайняттях. Тим не менш, цей досвід + репетитор + самопідготовка дозволили мені здати TEFaQ Comprehension Oral на рівень 6 (b1.2). Зараз готуюсь до розмовної частини. І я абсолютно згоден з Наталею вище про самопідготовку. Багато залежить від того скільки ви приділяєте часу мові/екзаменам поза курсами (та/чи репетитором).
    1 Reply Last reply
    0
  • t722103391T Offline
    t722103391T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Доброго дня, питання: після отримання PR по family reunification, скільки потрібно перебувати в Канаді днів у рік, щоб OHIP зберігався?
    1 Reply Last reply
    0
  • t906864784T Offline
    t906864784T Offline
    Gertsen Dmytro
    wrote on last edited by
    Друзі,АOR мами нарешті прив'язав до її аккаунту! Дякую всім хто допомагав :) Доречі 31 січня проходили біометрію,вже є в системі.Цікава подробиця:в мами не змогли відсканувати відбитки пальців,запевнили,що це не є проблемою,бо по-перше в базі залишається цифрове фото обличчя, по-друге буде зроблено відповідне пояснення в особистому файлі,а по третє 72 роки ))
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    153 дні на рік.
    1 Reply Last reply
    0
  • t728448251T Offline
    t728448251T Offline
    @Natali
    wrote on last edited by
    Доброго ранку! В мене вже дах їде від цих документів, 😤чи не могли б ви мені допомогти трохи. ….я подалася на візу для дітей( зробила нові паспорти), visitor records в мене є, я їх продовжувала раніше, описала ситуацію, що треба візи в паспорт, але вони одобрили мені знову візітор рекордз для дітей до кінця їх паспортів… це така процедура, чи я щось не так зробила??
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718764045T Offline
    t1718764045T Offline
    Андрій Нагорнюк
    wrote on last edited by
    Я вже описував. Якщо ви спочатку вказуєте що в дитини Візітор Віза, то в Вас не випаде опція на Візу та потрібна форма для заповнення. Тому що так налаштована система, що це не можливо зробити з середини Канади для Візитор Візи. Якщо по інструкції піти, то ви повинні були заповняти IMM5257e? Ви її заповнювали?
    1 Reply Last reply
    0
  • t193170980T Offline
    t193170980T Offline
    Siya
    wrote on last edited by
    Я ось прочитала коментарі стосовно того, що ця програма не в списках імміграції… Хочу додати, що потрібно памʼятати що це взагалі не програма - це додаткова тимчасова можливість. Навіть всередині акаунту вона виглядає як повністю скопійована із гуманітарної гілки. А гуманітарка також не є імміграційною програмою з юридичної точки зору. Так що я б сказала, що її ні в які плани імміграції і не додадуть, бо це просто подарунок для українців, які мають канадських родичів. Навіть хто з українців подався по гуманітарці - отримали пр за 7-8 місяців (а там, зазвичай, дуже розтягнуті строки). Так що я б скоріше на ці строки орієнтувалася.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Halyna Danylo
    wrote on last edited by
    Доброго дня підкажіть будь ласка якщо мама заїде з дитиною 13р 15.03.2024 на дитину буде допомога чи лише мама отримає допомогу (3тис)? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Неправда
    1 Reply Last reply
    0
  • t728448251T Offline
    t728448251T Offline
    @Natali
    wrote on last edited by
    Я раніше не бачила ваш допис🤔зараз гляну форму
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Вам треба робити підтвердження, якщо ви головний аплікант і якщо цей диплом - ваш найвищий рівень освіти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Всі. Де є відмітки. Якщо у вас у списку цей документ обов'язковий то переводіть
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags