PR CUAET
-
Друзі,АOR мами нарешті прив'язав до її аккаунту! Дякую всім хто допомагав :) Доречі 31 січня проходили біометрію,вже є в системі.Цікава подробиця:в мами не змогли відсканувати відбитки пальців,запевнили,що це не є проблемою,бо по-перше в базі залишається цифрове фото обличчя, по-друге буде зроблено відповідне пояснення в особистому файлі,а по третє 72 роки ))
-
Доброго ранку! В мене вже дах їде від цих документів, 😤чи не могли б ви мені допомогти трохи. ….я подалася на візу для дітей( зробила нові паспорти), visitor records в мене є, я їх продовжувала раніше, описала ситуацію, що треба візи в паспорт, але вони одобрили мені знову візітор рекордз для дітей до кінця їх паспортів… це така процедура, чи я щось не так зробила??
-
Я вже описував. Якщо ви спочатку вказуєте що в дитини Візітор Віза, то в Вас не випаде опція на Візу та потрібна форма для заповнення. Тому що так налаштована система, що це не можливо зробити з середини Канади для Візитор Візи. Якщо по інструкції піти, то ви повинні були заповняти IMM5257e? Ви її заповнювали?
-
Я ось прочитала коментарі стосовно того, що ця програма не в списках імміграції… Хочу додати, що потрібно памʼятати що це взагалі не програма - це додаткова тимчасова можливість. Навіть всередині акаунту вона виглядає як повністю скопійована із гуманітарної гілки. А гуманітарка також не є імміграційною програмою з юридичної точки зору. Так що я б сказала, що її ні в які плани імміграції і не додадуть, бо це просто подарунок для українців, які мають канадських родичів. Навіть хто з українців подався по гуманітарці - отримали пр за 7-8 місяців (а там, зазвичай, дуже розтягнуті строки). Так що я б скоріше на ці строки орієнтувалася.
-
Доброго дня підкажіть будь ласка якщо мама заїде з дитиною 13р 15.03.2024 на дитину буде допомога чи лише мама отримає допомогу (3тис)? Дякую
-
Всі. Де є відмітки. Якщо у вас у списку цей документ обов'язковий то переводіть
-
Я цю інструкцію як я заповнював не змінював. )))
-
Я ходила в банк, увеличивала лимит оплаты в интернете, чтоб заплатить.
-
К сожалению, никто не ответил можно ли разместить ссылку, поэтому размещу на свой риск, если запрещено, простите и удалите. Просто, мне кажется, что это очень полезно для многих людей здесь и это бесплатно. Запись обязательно до 5.02.24 Мероприятие очное, в Монреале, 7.02.24. friendshipcircle.jotform.com/240318075454050