PR CUAET
-
Друзі, підкажіть, чи є серед вас ті, хто подався за програмою PR CUAET та вже отримав запрошення на біометрію? Скільки часу пройшло між поданням анкети та запрошенням? І чи знаєте ви, чи перевірили вашу анкету?
-
Напишіть в загальний чат. Це питання не має відношення до цієї гілки
-
Я цю інструкцію як я заповнював не змінював. )))
-
Я ходила в банк, увеличивала лимит оплаты в интернете, чтоб заплатить.
-
По CUAET ні
-
о, дякую Вам дуже
-
Halyna переслала ваше повідомлення в іншу гілку. На дитину також отримають виплату 1.5 тис
-
К сожалению, никто не ответил можно ли разместить ссылку, поэтому размещу на свой риск, если запрещено, простите и удалите. Просто, мне кажется, что это очень полезно для многих людей здесь и это бесплатно. Запись обязательно до 5.02.24 Мероприятие очное, в Монреале, 7.02.24. friendshipcircle.jotform.com/240318075454050
-
Доброго дня підкажіть будь ласка якщо мама заїде з дитиною 13р 15.03.2024 на дитину буде допомога чи лише мама отримає допомогу (3тис)? Дякую
-
В закріплених є трекер тих хто подався та їхні строки
-
Підкажіть будь ласка хто по ЕЕ подавались ви укр внутрішній паспорт додавали? Бо наче в списку тільки international був тільки
-
Добрий день, у цій гілці якнайменше два. Подивіться вище, якщо все рівно не знайдете, дайте знати
-
Ліміт на кредитці? Чи дебітовій?
-
Підкажіть будь ласка хто по ЕЕ подавались ви укр внутрішній паспорт додавали? Бо наче в списку тільки international був тільки
-
Я вам відповіла у іншій гілці
-
На ваш розсуд. Хочете додаєте, хочете не додаєте. Поважний Остап у своїх кейсах не додає ніколи
-
182 дні ( так стверджують канадійці, бо це їх теж стосується)
-
В мене з кредитки пройшла оплата
-
Говорить правду для иммиграции, полная в дии
-
У гілці цієї програми Остап і дівчина розповідають як це зробити. Напишіть будь ласка туди або подивіться самі
12 Jan 2024, 17:45
57359/429575
less than a minute ago