PR CUAET
-
Тим паче, ви пишете про транзит, а не про подорож до інших країн. Тож, будь ласка, не дезінформуйте людей
-
Будь-яка країна, де людина не виходить з транзитної зони. Абсолютно. Ви дезінформуєте людей, надаючи невірну інформацію. Мені навіть Посольство України в Індії пропонували в один час цю посвідку на повернення, але питання вирішилося у кращий спосіб (встигли отримати паспорт). До вашого відома, прямих рейсів з Індії в Україну не було.
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, приблизно через скільки днів після оплати приходить запит на біометрію? Дякую🙌🏻
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо в списку документів для прикріплення вимагається Common Law Declaration потрібно її у нотаріуса завіряти? Дуже дякую!
-
tr to pr
-
Напишіть у гілку вашої програми
-
Мої діти робили онлайн, десь на сайті IRCC, ще при оформленні куает
-
Пусть проблемы людей после всех Ваших советов будут на Вашей совести.
-
А також номер паспорта,дату видачі та номер аплікації
-
Так
-
Така ж сама історія із фул-тайм. Буває вчитель відповідально ставиться до занять, а іноді - просто витрачаєш час.
-
тут внизу така частина є чи це не обовязково 😐
-
Проблеми в людей після моїх порад не виникнуть. А ось після ваших - запросто. Бо хтось, почитавши ваші пости, що не можна взяти посвідку на повернення з країни, де нема прямого рейсу, а з транзитом - не звернеться за цією посвідкою і буде сидіти в іншій країні без документів
-
Так
-
Вам мабуть чогось в житті не вистачає що ви до мене чіпляєтесь. Співчуваю.
-
знайшла тільки таке
-
Спросите/ посмотрите в Pets to Canada. Вся такая инфа и опыт там.
-
Nataliia Alona @seagull_k ostian Дуже дякую вам за відповіді. Вже вчу потроху і не знала на що розрахувати. Бачу, що на себе перш за все
-
Підтвердження можна зробити через WES я правильно розумію ?
-
Интересно - есть тут те кто биометрию оплатил ПОСЛЕ подачи и уже ее сдал ?
12 Jan 2024, 17:45
57406/453048
less than a minute ago