PR CUAET
-
знайшла тільки таке
-
Спросите/ посмотрите в Pets to Canada. Вся такая инфа и опыт там.
-
Nataliia Alona @seagull_k ostian Дуже дякую вам за відповіді. Вже вчу потроху і не знала на що розрахувати. Бачу, що на себе перш за все
-
Підтвердження можна зробити через WES я правильно розумію ?
-
Интересно - есть тут те кто биометрию оплатил ПОСЛЕ подачи и уже ее сдал ?
-
Навіть від "не дуже хорошого вчителя" можна чомусь навчитися. Вы слухайте вимову вчителя, як розмовляють інші студенти у вашій групі і це дуже важливо адже таким чином розвивається фонематичний слух. Якщо Ви звикли розмовляти тільки з вашим репетитором, то не є добре. Треба слухати різних людей. Так і розвиваються навички аудіювання. Звичайно, якщо Ви самодисциплінована людина і слухаєте кожного дня радіо, дивитися фільми на французькій мові, то ви дійсно талановита і обдарована людина. Але у будь якому випадку, треба вчитися у групі, індивідуально, з репетитором але вчитися. Як у кого виходе, виходячи із життєвих обставин. Йти у цьому напрямку. Треба робити все що від вас залежить. Ми не перші на цьому шляху. Багато людей вчили, здавали і подавалися на PR. Всім бажаю терпіння і сил пройти цей шлях😊
-
я дуже перепрошую, а що таке AOR і в якої саме колонці дивитися, коли прийшов лист на біометрію? підкажить, будь лска
-
Дякую))
-
В першому В Торонто
-
Вибачте за напевно дурне питання) WP отримають в аєропорті першому по прибутті в Канаду? Тобто мені потрібно у Вінніпег, але через Торонто. WP я повинна отримати в якому аэропорті)? Дякую заздалегідь
-
Колонки не зовсім актуальні для цієї програми. Трекер платний, тож користуємся тим що маємо. Дата реквесту на біометрію часто +- співпадає з AOR (лист Acnowlegment of Receipt) - по суті підтвердження що вашу справу отримали до уваги.
-
Залежить від черги, може бути півгодини, може бути 5
-
А скільки в середньому по часу ця процедура займає?
-
Минулого тижня відписувалися люди, що отримали запит на біометрію по заявкам від 17.11. Але є і люди які не отримали запит по заявкам першої неділі листопада 😞
-
Родители без знания языка и опыта путешествий получили за 2.5 часа в Ванкувере
-
Одна для всіх
-
Через сколько времени пришел приглос? И как чек подвязывали?
-
5 годин?? А підкажіть будь-ласка, черга на WP до офіцерів одна на всіх, чи якось для українців окремо чи на ПР ті хто окремо уводять?
-
Да, мы
-
дякую дуже, зрозуміло
12 Jan 2024, 17:45
57421/427446
2 minutes ago