PR CUAET
-
Да, мы
-
Чек прикрепляла через веб форму.
-
3 ноября2024 отправка заявки. 16.11 запрос на оплату биометрии. 16.11 оплачено биометрия. 04.12 письмо на сдачу биометрии. 13.12 сдача биометрии.
-
Доброго дням Лиш ITA 2 дні тому получила, то ще розбираюсь. Скажіть, будь ласка, (не знаю чи правильно тут запитувати) як з медоглядом, чи потрібно ще раз проходити, якщо для Cuaet проходили? В мене буде рік результатам в травні, а в чоловіка в березні
-
Доброго дня! Можу виконати для Вас переклад. Я роблю нотаріальний переклад (додається завірений нотаріально афідевіт перекладача), відповідає вимогам Канади і приймається провінційними та федеральними програмами. Напишіть, будь ласка, в особисті повідомлення або на електронну пошту [email protected]
-
Величезне дякую 🤩 🙏🏻
-
Не подавала
-
Не треба заново
-
Я в IT зі спеціальністю Technical Writer, Онтаріо. Clb 8, 3 роки підтвердженого досвіду в Україні, один (на сьогодні) в Канаді, магістратура. В підсумку бал по ЕЕ 462, бо вік. Роботодавець відмовився робити LMIA на основі того, що їм це складно, а в мене ворк перміт ще не закінчується. NOC 51112. Виглядає, що все крім віку добре, але недостатньо. Чи можна пробувати шось робити в Онтаріо чи тільки інші провінції?
-
Вообще никак,даже если вам по ней три раза откажут.
-
Більше року пройшло. Не треба переробляти www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-permanent-residents.html