PR CUAET
-
Всім привіт! Друзі, якщо зробити справку про несудимість не через консульство, а через довірену особу в Україні, які вимоги до цієї справки?
-
Питання про вимоги, не про строки
-
Так звичайно,є різні причини з яких люди не можуть здати відбитки і вони враховують це.
-
Тоді поясніть, ви знаходитеся у Канаді? А хочете з України? Повинна бути мокра печатка, повна, для імміграції. Але її не роблять в Україні теж зараз з мокрою печаткою, а дублюють з дії. Тому ваше питання не зрозуміле зовсім. Ви хочете отримати те, що буде same з дії. Тому, або з дії без консульства на свій ризик, або з дії плюс консульство, такі зараз вимоги. Апостіль ще не вимагають. Всі консультанти роблять без
-
Ребята добрый день. У кого была проблема сканировать NFC в Дія через iphone. Не находит чип. Через андроид находит
-
Це ви вирішили? Гаразд. Цієї вимоги на офіційному сайті від IRCC на даний час не існує. Є вимога через консульство. Я спираюсь на офіційну інформацію. Припинить мене перепитувати. Робіть як вам заманеться. Але покажіть де на сайті є ваша версія. Тоді я теж її буду знати і апелювати єю
-
Я оплатив was Your WES Reference Number is... но я не бачу анкети цієї...
-
Гаазька конвенція зараз займається вашою імміграцією? Почуйте мене. Ви у Канаді. Тут є певна бюрократія. Я попросила вас мене не перебувати. Робіть як ви вважаєте за потребу, але не стимулюйте інших на це, доки не зміняться вимоги від імміграції Канади. Будь ласка, припинить, набридло кожного дня одне і теж. Зрозумійте, я не хочу змінювати вашу точку зору. Вона ваша. Гаразд.