PR CUAET
-
Тоді поясніть, ви знаходитеся у Канаді? А хочете з України? Повинна бути мокра печатка, повна, для імміграції. Але її не роблять в Україні теж зараз з мокрою печаткою, а дублюють з дії. Тому ваше питання не зрозуміле зовсім. Ви хочете отримати те, що буде same з дії. Тому, або з дії без консульства на свій ризик, або з дії плюс консульство, такі зараз вимоги. Апостіль ще не вимагають. Всі консультанти роблять без
-
Ребята добрый день. У кого была проблема сканировать NFC в Дія через iphone. Не находит чип. Через андроид находит
-
Потрібен нотаріальний переклад. Дехто каже, що потрібен апостиль, дехто - що ні. На сайті IRCC теж апостиль не вимагається. Я особисто замовила довідку з нотаріальним перекладом і апостилем з України.
-
Натомість я взяв десь 15 уроків онлайн за цю ж суму
-
Тож довідка з апостилем з України не може бути визнано недійсною в Канаді
-
На мою думку ну дуже неприємна людина) Це я вже прямо сказав що не хочу купувати після багатьох його повідомлень
-
Це не я вирішила. А Гаазька конвенція
-
Це ви вирішили? Гаразд. Цієї вимоги на офіційному сайті від IRCC на даний час не існує. Є вимога через консульство. Я спираюсь на офіційну інформацію. Припинить мене перепитувати. Робіть як вам заманеться. Але покажіть де на сайті є ваша версія. Тоді я теж її буду знати і апелювати єю
-
Тоді вони напишуть або апостіль. Ви не вгамовуєтесь. У мене моя офіційна думка. У вас ваша. Припинить, або тоді це у флуд.
-
Я оплатив was Your WES Reference Number is... но я не бачу анкети цієї...
-
Подивіться у цій гілці багато хто з Польщі замовляв, їх і спитайте, бо навряд чи вони знов сюди зайдуть
-
Не вигадуйте власних законів. Те, що IRCC не вимагає апостилю, ніяк не заперечує дійсність довідок з апостилем без консульської легалізації
-
Гаазька конвенція зараз займається вашою імміграцією? Почуйте мене. Ви у Канаді. Тут є певна бюрократія. Я попросила вас мене не перебувати. Робіть як ви вважаєте за потребу, але не стимулюйте інших на це, доки не зміняться вимоги від імміграції Канади. Будь ласка, припинить, набридло кожного дня одне і теж. Зрозумійте, я не хочу змінювати вашу точку зору. Вона ваша. Гаразд.
-
Добрый день,кто уже делал перевод справки о не судимости из Польши?
-
За CLB9 мали б ще 25 балів накинути
-
Там написано, що ви для цього реєструєте обліковий запис у апостіль за посиланням і туди вводите свій номер
-
Не треба, балів якщо і додасть то дуже мало
-
Добрый день! Кто-то оформлял второй загран паспорт будучи на территории Канады уже?
-
www.facebook.com/share/p/NhZk4hwRGnUiJyCe/? Я по цій інструкції заповнював Вас мабуть крок 4 цікавить
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
57495/450756
about a minute ago