PR CUAET
-
Це я теж враховую. Але питання було iнше. Чи були випадки коли дають WP сроком больше дii паспорту?
-
Можуть А можуть і не продовжити
-
Дипломи так Довідка про несудимість всі
-
Доброго дня . Скажіть будь ласка, якщо я хочу продовжити Work Permit, дія паспорту у мене до 27 рокy. Судячи з усього, мені можуть продовжити Work Permit до закінчення дії паспорту тобто до 2027р.?
-
А зараз)
-
Тому що дія - це впершу чергу застосунок для користування в середині країни, щоб полегшити доступ до інформації або отримання послуг онлайн. Цей додаток ніяк не стосується ні Канади ні іншої країни
-
Можна
-
Добрый день, подскажите может кто знает ресурсы с пробными тестами, кроме ютуба. Спасибо
-
Дякую велике! Останне питання сподіваюсь... Чи можна на apostille.in.ua в одному кабінеті робити заявку на дружину також чи для неї треба створити окремий кабінет?
-
То ви пишете, що з апостилем не приймають довідки без консульства, а тепер пишете, що таких не було. Будьте послідовною
-
Так у них і є можливість замовити цю довідку без Вашого витягу з дії, просто це займає трохи довше часу
-
Що ж то за модератор, що власні закони придумує?
-
Я до вас не зверталась. Будь ласка відчепіться від мене. Я модератор, можу апелювати тільки офіційною інформацією. У багатьох запросили довідки з консульства, замість просто перекладеної з дії. Після апостилю ще відгуків не було .
-
Они могут вбить имя, им сразу сайт даст справку, и сделать на англ, все
-
Визнає, я свої апостилізованаі і на CUAET і на пр підгружала, ще до прийняття, я не робила по 2 кругу переклади
-
На жаль, там поки що інформація лише українською мовою
-
Короче было бы желание сделать быстро, а так можно и год данные проверять
-
У них доступ к сайту есть который дает справку такую же как и дия
-
Тому що в консульстві Вашу довідку повинні перевірити на достовірність, перейти по коду, звірити дані. Ви ж не один якому ця довідка потрібна
-
Так, Канада поки не вимагає. Але вже визнає такі документи дійсними
12 Jan 2024, 17:45
57558/459054
8 minutes ago