PR CUAET
-
Дякую велике! Останне питання сподіваюсь... Чи можна на apostille.in.ua в одному кабінеті робити заявку на дружину також чи для неї треба створити окремий кабінет?
-
Они могут вбить имя, им сразу сайт даст справку, и сделать на англ, все
-
Короче было бы желание сделать быстро, а так можно и год данные проверять
-
У них доступ к сайту есть который дает справку такую же как и дия
-
Ну консульські послуги включають не тільки видачу довідок про несудимість. Я розумію, що ми хочемо пришвидшити цей процес і ми до цього привикли в Україні, де за "шоколадку" все можна зробити швиденько. Тут так не працює, і мені це подобається. От чесно, від цього ми хотіли позбутися в Україні тому я не хочу нести це в Канаду. Набираємося терпіння, читаємо офіційні сайти і робимо все згідно закону.
-
У флуд, де ви будете саме по мені проходитись. Відчепіться, бо я вас приберу. Ми тут допомагаємо, кожний виказав свою думку, люди все зрозуміли, зроблять як заважають за потрібне. Усі люди дорослі. Ви скиньте будь ласка посилання на вимоги від IRCC офіційні, де додали апостіль. Я буду володіти тією важливою інформацією теж і буду на неї спиратись. Зараз можу спиратися тільки на консульство.
-
І не важливо чи це Express Entry чи на Провінційну програму всеодно потрібно робити евалуацію?
-
Так, регіональний мілітарі центр або центральний у Києві не видає довідку, ви хочете взяти витяг з дії і завірити апостилем. Так робіть. Хто вас за руки хватає, або інших. Потім будемо мати інформацію. У кого і як все пройшло. Поки була наїжджена ситуація з консульством і все було гаразд, якщо вони були менше року