PR CUAET
-
Так у них і є можливість замовити цю довідку без Вашого витягу з дії, просто це займає трохи довше часу
-
Що ж то за модератор, що власні закони придумує?
-
Я до вас не зверталась. Будь ласка відчепіться від мене. Я модератор, можу апелювати тільки офіційною інформацією. У багатьох запросили довідки з консульства, замість просто перекладеної з дії. Після апостилю ще відгуків не було .
-
Они могут вбить имя, им сразу сайт даст справку, и сделать на англ, все
-
Визнає, я свої апостилізованаі і на CUAET і на пр підгружала, ще до прийняття, я не робила по 2 кругу переклади
-
На жаль, там поки що інформація лише українською мовою
-
Короче было бы желание сделать быстро, а так можно и год данные проверять
-
У них доступ к сайту есть который дает справку такую же как и дия
-
Тому що в консульстві Вашу довідку повинні перевірити на достовірність, перейти по коду, звірити дані. Ви ж не один якому ця довідка потрібна
-
Так, Канада поки не вимагає. Але вже визнає такі документи дійсними
-
Дивно, в мене IRCC показує інше інформацію. Ви давно були на сайті IRCC?
-
Ну консульські послуги включають не тільки видачу довідок про несудимість. Я розумію, що ми хочемо пришвидшити цей процес і ми до цього привикли в Україні, де за "шоколадку" все можна зробити швиденько. Тут так не працює, і мені це подобається. От чесно, від цього ми хотіли позбутися в Україні тому я не хочу нести це в Канаду. Набираємося терпіння, читаємо офіційні сайти і робимо все згідно закону.
-
У флуд, де ви будете саме по мені проходитись. Відчепіться, бо я вас приберу. Ми тут допомагаємо, кожний виказав свою думку, люди все зрозуміли, зроблять як заважають за потрібне. Усі люди дорослі. Ви скиньте будь ласка посилання на вимоги від IRCC офіційні, де додали апостіль. Я буду володіти тією важливою інформацією теж і буду на неї спиратись. Зараз можу спиратися тільки на консульство.
-
Я десь писала, що я хочу взяти витяг із Дії чи щось таке??? Я писала, що я замовила довідку в Україні через бюро і казала іншим, як це можна робити. Наприклад, через юридичні фірми.
-
Скажіть будь-ласка чи Ви LOE самі писали чи з допомогою імміграційного консультанта чи адвоката?
-
І не важливо чи це Express Entry чи на Провінційну програму всеодно потрібно робити евалуацію?
-
Послухаю, бо теж багато за це чула, у кожного різні припущення
-
Так, регіональний мілітарі центр або центральний у Києві не видає довідку, ви хочете взяти витяг з дії і завірити апостилем. Так робіть. Хто вас за руки хватає, або інших. Потім будемо мати інформацію. У кого і як все пройшло. Поки була наїжджена ситуація з консульством і все було гаразд, якщо вони були менше року
-
Де обов'язкова вимога надати довідку з консульства?
-
Не завжди. Якщо ваша дружина, наприклад, є головним аплікантом і ваша сім'я подається за програмою Alberta Opportunity Stream, то вам особисто не треба евалюація диплому, а лише дружині
12 Jan 2024, 17:45
57568/467622
less than a minute ago