PR CUAET
-
Сканы
-
9500 грн. з особи
-
Edmonton сьогодні о 2
-
А я правильно понимаю что этот стрим очень популярный и много ноков включает в себя? Не обязательно быть профессионалом узкой специальности чтобы получить номинацию?
-
Пересилаю ваше повідомлення в тему "Біометрія". Там ви точно знайдете відповіді
-
ніколи
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, приблизно через скільки днів після оплати за біометрію приходить запит на біометрію? Дякую🙌🏻
-
добрий день! Дайте посилання, за яким можна додати документи до своєї аплікації на федеральний етап. Дякую.
-
Это тоже видела ,думала может кто знает еще ресурсы типа как для ielts
-
На сайте селпипа, есть два бесплатных и много платных.
-
Чтоб именно тестами только там. Есть куча ресурсов с примерами. Celpip.biz, например
-
Кто получал на прошлой неделе номинации, сколько ждали? 6.12 отправил, пока даже с босом не связывались
-
Добрый день! Может ли кто-нибудь помочь информацией? В мае 2022 приехала в Канаду по визе CUAET Прошла медосмотр,выехала из Канады в марте 2023,в апреле2024 хочу приехать в Канаду,чтобы по программе от23октября податься на PR,могу ли я заранее пройти медкомиссию в Украине или Молдове,чтобы приехать с готовым медосмотром или пройти медосмотр можно только по приглашению после подачи документов на PR? Благодарю за ответ!
-
Доброго дня. Є таке питання, якщо я приїхала з хлопцем і на пр подаватись буду я, а його просто впишу в свій, мені потрібно на нього документи збирати чи тільки на себе ?
-
Начебто ні, але майте на увазі що все залежить від того що ви вкажітє в заявці на гуманітарну пррграму, якщо щось таке що може вплинути на умови наприклад хворобу, якійсь психічний розлад то може і вплинути.
-
У меня заняло 6 месяцев
-
Спасибо
-
Підскажить будь ласка свідоцтво про інвалідність щоб подати треба перекладати тут в Канаді чи підійде українській перекладач? Свідоцтво додаю як документ що підтверджує чому не проходив службу і виїхав з України легально.
-
Дякую Вам! Пiдкажiть будь-ласка, Чи можу я надати замiсть загран. Укр. паспорту travel document- паспорт ЄС? Вони тодi продлять згiдно кiнця дії паспорту ЄС? Тодi паспорт Укр не подавати?
-
Хто знає яка саме ліцензія потрібна для зварювальника щоб податись на ПР? CWB підходить?
12 Jan 2024, 17:45
57607/468510
about an hour ago