PR CUAET
-
Підскажить будь ласка свідоцтво про інвалідність щоб подати треба перекладати тут в Канаді чи підійде українській перекладач? Свідоцтво додаю як документ що підтверджує чому не проходив службу і виїхав з України легально.
-
Дякую Вам! Пiдкажiть будь-ласка, Чи можу я надати замiсть загран. Укр. паспорту travel document- паспорт ЄС? Вони тодi продлять згiдно кiнця дії паспорту ЄС? Тодi паспорт Укр не подавати?
-
Хто знає яка саме ліцензія потрібна для зварювальника щоб податись на ПР? CWB підходить?
-
строк дії перміту - до 3 років, він в вас і так свіжесенький)
-
Коли вам прийде eCopr, то ваша віза стане недійсною. До того часу подорожуйте скільки хочете
-
Доброго дня.Чула що зараз можна подовжити wp ще на один рік.Чи це правда ?Ми приїхали до Канади два місяці тому.
-
Marketing
-
Потрібно буде доводити, що ви живете в громадянському шлюбі і подавати всі документи на нього теж (за умови якщо він теж хоче пр отримати)
-
Зависит от construction или не.
-
Сам
-
Вибачте, що задовбую по цьому питанню. Але от зараз дивлюсь Skill transferability factors і там наче вже максимум. По 50 за мову та досвід роботи в Канаді, а також мову та досвід до. І на сайті бачу, що вони дають максимум за clb 7 і вище
-
Вона тільки від туди.
-
Бо федеральний етап по строках у всіх різний, тому і запити у всіх різні по строках, у тому числі і біометрія. Щоб ви зрозуміли, наприклад Атлантика 5 місяців, тому і запити швидше, а PNP 14 місяців, тому запит на біометрію можна чекати довго
-
Ясно, спасибо большое
-
ні, не запросили, сама докладаю. Але я вже знайшла посилання, як відправити.
-
У вас їх запросили?
-
Це так і є)
-
у мене було подібне, але я докладала інший документ. Через два тижні після поданого документу прийшла номінація.
-
В залежності від програми. Воззʼєднання жде від дня до місяців, Атлантика десь від 2 тижнів до 3 місяців і так далі. Якщо ви напишете саме у вашу гілку по програмі, вам скажуть ті, хто вже це пройшов
-
Доброго дня. Трішки запутався якщо протягом року було дві відпустки по два тижня це потрібно віднімати від року стажу. Наприклад почав роботу 01.02.2023 то 01.02 2024 вже можна подаватися?
12 Jan 2024, 17:45
57624/468143
4 minutes ago