PR CUAET
-
У вас їх запросили?
-
Це так і є)
-
у мене було подібне, але я докладала інший документ. Через два тижні після поданого документу прийшла номінація.
-
В залежності від програми. Воззʼєднання жде від дня до місяців, Атлантика десь від 2 тижнів до 3 місяців і так далі. Якщо ви напишете саме у вашу гілку по програмі, вам скажуть ті, хто вже це пройшов
-
Доброго дня. Трішки запутався якщо протягом року було дві відпустки по два тижня це потрібно віднімати від року стажу. Наприклад почав роботу 01.02.2023 то 01.02 2024 вже можна подаватися?
-
Хай вам щастить
-
Не всі дні. Днів по п'ять платили.
-
Якщо відпустки оплачувані тоді все має бути норм
-
Дякую, усі мої відповіді про це і наголошували. Зрозуміли усі, бо усі дорослі
-
Де хочете там і перекладайте
-
Зрозуміла. Дякую🙌🏻
-
Неоплачувані відніміть і допрацюйте ці тижні
-
Ну я ось на сайті бачу що з CLB7 тільки 25 максимум а з CLB9 вже 50 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/criteria-comprehensive-ranking-system/grid.html
-
Здравствуйте, мужчины-украинцы призывного возраста, подавшиеся на федеральный этап в течение последних месяцев - требовали ли у вас военник? Доказательства легального выезда из Украины? Какие либо другие документы связанные с тем что в Украине война а вы тут? Спасибо
-
Ви будете основним аплікантом, але документи по кожному апліканту маєте подати
-
Визнає. Влітку було 10000 грн
-
У нас є гілка IMM5546, там люди діляться своїм досвідом
-
У нас є відповідна гілка, там багато інформації з цього приводу. І так, запити на військовий квиток все частішають
-
Ворк перміт не можуть дати на більший термін ніж дія паспорту.
-
Ясно. Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
57639/466106
3 minutes ago