PR CUAET
-
Погугліть crs calculator
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, який документи потрібно запросити в працедавця, щоб дізнатись свою точну посаду на роботі і який це НОК?
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, якщо допущена помилка в анкеті на відкриття візи в Канаду по Cuaet чоловік в своїй анкеті написав дату народження дружини неправильний рік чи буде це проблемою при оформенні заявки на PR, адже він буде основним аплікантом? Буду вдячна за відповідь
-
Скажіть будь ласка якщо свідоцтво про народження вже має апостиль та прошитий переклад (на італійську мову) також з апостилем. Чи робиться переклад (на англійськ на такий документ і чи потрібно ставити апостиль чи просто сертифікованого перекладу буде достатньо. Чи взагалі потрібно нове свідоцтво замовляти....Дякую.
-
Доброго вечора, цікавить досвід тих хто сам подавався по гуманітарній програмі та отримав відповідь. Напишіть будь ласка власний досвід
-
Скажіть будь ласка чи хтось замовляв довідку про несудимість з Італії? Де замовляти (консульство такі довідки не видає). І ще питання чи потрібно робити апостиль на сертифікований переклад такої довідки.
-
Хтось замовляв у гілці, знайдіть за запитом і спитайте у них, що вони робили. У нас є тільки офіційний істочник для всіх країн
-
Ну їй візу дали? Паспорт бачили? Напишите loe, помилились випадково, тільки побачили, але паспорт давали і таке інше
-
Зрозуміла, дякую !
-
Але я працюю в скафолдингу і не в одній програмі я не бачив цієї професії. А мені казали, що можна це дізнатись в працедавця.
-
Як було 50, так і лишилось, хоча я всі 10 за мову поставила
-
Ваші обовʼязки з референс летер або джоб офферу . А самі дивитесь який це нок
-
Хм, не додаються в цій категорії цифри. Тільки за мову
-
І ще, вам буде достатньо, якщо ваш роботодавець скаже нок, який вам не підходить
-
Значить так і буде. В експрес ентрі покаже такий самий crs
-
Ну ось дивіться, якщо у вас гарні стосунки з роботодавцем, ви можете найти більш менш підходящий нок і попросити його написати вам все, що вам потрібно для піар згідно цього ноку. Наприклад, бухгалтер ноків багато, але людина обрала нок і тиир, що їй більш підходить. Роботодавець заповнив все згідно цієї інформації від робітника
-
Дякую Вам
-
Можна дізнатися, що означає підтримував номінацію? Що конкретно треба зробити?
-
Наприклад, так, буде достатньо, щоб зрозуміти, що мені потрібна інша робота. Я не знаю який нок має моя посада, бо скафолдингу ніде немає, але є бігато різних ноків для будови, і мені треба знати свій нок, щоб його перевірити. І мені потрібна назва документу, щоб дізнатись свій нок в цей момент?
-
Та от схоже на те. А шкода. Могло б суттєво вплинути
12 Jan 2024, 17:45
57659/461253
3 minutes ago