PR CUAET
-
Доброго вечора ,писала до університету ,роблять Дублікат, вже третій місяць. Дуже довгий процес.
-
Якщо йдете по роботі. То два основні стрімм. 1.Хард ту філ. 2. Скілед воркер. Спочатку вибір НОК що відповідає вашій програмі. Потім вибір програми.
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, як має виглядати дозвіл батька дитини на отримання дитиною ПР? Батько знаходиться в Україні, сюди приїжджати не буде. Мені дали лише англомовний бланк. Чи хтось стикався? Як робили подібну довіреність? Заздалегідь дякую.
-
PR в Saskatchewan? Не знаєте з чого почати? Інформація для старту. Please find the link for the SINP program. Skilled Worker in SK With Existing Work Permit: www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program/browse-sinp-programs/applicants-with-saskatchewan-experience/applicants-with-existing-work-permit You can also take a look at the other SINP programs here: www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program/browse-sinp-programs You can check the duties and responsibilities of the occupations here: noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=35kK67AALHbB3ikICJj2DMCYzhe70ZdgqwytTuWTPJw%3D
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, як має виглядати дозвіл батька дитини на отримання дитиною ПР? Батько знаходиться в Україні, сюди приїжджати не буде. Мені дали лише англомовний бланк. Чи хтось стикався? Як робили подібну довіреність? Заздалегідь дякую.
-
Доброго вечора. Я подивилась вимоги по програмі skilled worker на офіційному сайти Нової Шотландії і бачу, що можна не здавати тест з англійської, а дати лист від роботодавця, якщо працюєш у професії з NOC 0, 1, 2, 3. А якщо працюєш по NOC 4, 5 то треба здавати екзамен. Так воно і є, чи щось не те я знайшла? Бо вище писали, що у Новій Шотландії можна не здавати тест, але не уточнювали за якою програмою та за яким NOC. Дякую!
-
Так в Саск якщо ТЕЕР3 і више мова не потрібна
-
Вчора були слати