PR CUAET
-
Эдмонтон нет слотов :(
-
Так
-
Со вторника по субботу
-
Доброго дня. Можливо хтось знає, чи надають ще безкоштовно житло на 14 днів (на сім’ю з маленькою дитиною) ? Дякую!
-
Зрозуміла, дякую!✨
-
Дякую!✨
-
6 міс і більше. Але то на PR, а це група АОS
-
Зрозуміло! Велике Вам спасибі!!!
-
Атлантика. Галіфакс
-
А де саме Ви перебуваєте?
-
КІМНАТА до винайму З 1го БЕРЕЗНЯ На 29му поверсі. $950+ частково світло та інтернет Kipling @ Dundas 6472865520 ЗА ДОДАТКОВОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ
-
У нас надають. Але якщо буде великий наплив людей, то можуть і відмовити. Але намагаються.
-
Листопад подалися - ще тиша. Гроші також не вернули.(знайомим чоловікам, які подалися давно- також не повернули). Я так розумію що листопад зараз опрацьовують тільки, судячи з номінацій отримуючих...
-
Доброго вечора всім,підкажіть будь ласка ,де і як зняти обмеження з work permit,дякую
-
Доброго дня. Чи можна податися на ПР якщо віза не вклеєна? заїхав по фоіллесс. Дякую
-
Подойдёт и Украинский
-
Доброго) Дах їде з цими документами…. Підкажіть, як правильно податися на ВІЗУ для дітей, щоб форма була 5257( тобто на вклейку візи) ?? Мені йде візітор рекордс, знову помилка
-
Вітаю, підкажіть будь ласка хтось робив підтвердження диплому в WES але не для IRCC, а для отримання сертифікації в Канаді (board of canadian registered safety professionals)? Поділіться будь ласка яким чином це робити якщо той же диплом уже в WES підтверджений.
-
А він цю форму напряму відправляв чи через вас? Може дані мені світити не хотіли
-
Ого… Вже більше тижня?😣 Ми підгрузили оплату 2 лютого. Сподівалась на наступному тижні отримати запит на біометрію Теж AOS
12 Jan 2024, 17:45
57727/474652
4 days ago