PR CUAET
-
Можна в лічку питань позадавати?
-
Скажіть будь ласка, якщо дата довідки про несудимість 20 січня, а людина виїхала з України 23го січня. Чи приймають таку довідку? Чи потрібно робити нову, щоб перекривала весь період до 23 січня?
-
Подавала батьків на початку грудня. Станом на зараз нічого. Чи в когось ще такі строки є?
-
Так. Віза до ПРне має відношення
-
Доброго вечора! Шукаю перекладача . Місто Вінніпег. Дякую
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка диплом і атестат для WES потрібно надсилати вже перекладений на англійську мову я правильно розумію? Чи WES робить переклад?
-
Кому як. Мій роботодавець навіть мій референс летер через своїх адвокатів перевіряв, щоб там зайвого не було. Фінансові дані компаніі мені б точно не дали дивитись і кудись власноруч підвантажувати
-
Ловлю слоты на все 3 посольства одновременно на разных устройствах.. на конкретное посольство.. пофиг Нет ничего, записаться не реально. Кто-то знает какие-то секреты как туда можно записаться ? .. Бегу домой с работы чтобы успеть по времени и все время бестолку
-
Тут з вами я на 100% погоджусь. Я готую всі можливі документи з перекладами, але також впевнена що попадеться ще щось що потрібно буде: оновити, знайти, достати😃
-
Привіт) можливо у когось в компанії відкрита вакансія software engineer/ web developer і можете зробити рекомендацію? Заздалегідь дякую 🙏
-
Як ви вирішили питання з цією формою? Також отримала запит, і тепер незнаю що робити
-
Добрий день! Чи можна отриману довідку з Дії, перекласти, завірити нотаріально в Україні. І пдф файлом прикріпити до подачі?
-
В мене була та сама проблема, тому я запропонував йому вихід. Я найняв імміграційного консультанта який мені цю форму не показував, а в портал завантажив.
-
Остап рекомендував masha.golodiuk@gmail.com для Альберти, ми у неї також переклади робили, дуже приємна дівчина і ціни гарні))
-
У багатьох 🫣 наразі тільки середина листопада почали отримувати AOR. Чекайте 👍
-
Добрий день! Чи є хтось хто подавався з Квебеку та приходили якісь повідомлення
-
а що мені оце кажуть що на подачу на сім'ю 2 дорослих і дитина міграційні адвокати просить 5-6кбаксів типу по 1200 з дорослого, та 300 з дитини і своя комісія чи це брехня якась?
-
Це не стосується дітей народжених в Канаді
-
Підкажіть буд-ласка. Волонтерство зараховується при подачі на гуманітарну програму.Якщо так,то скільки потрібно мати годин волонтерства і чи волонтерами потрібно в одній чи більше організаціях і взагалі підкажіть що до волонтерства,а то мало хто знає . Заздалегідь дякую
-
Ні, нажаль
12 Jan 2024, 17:45
57766/462021
2 minutes ago