PR CUAET
-
4 грудня.поки тиша
-
Добрий вечір, групо. Маю питання. Днями отримала номер моєї аплікації із проханням оплатити біометрію. Біометрію оплатила, а от як підвантажити ресіт не знаю. Заходжу в свою аплікацію, воно мені пише there are no required documents for this application. Що робити? Без цього чеку я не отримаю лист з запитом на здачу біометрії
-
Маріанна, добрий вечір, я теж гадала , що потрібна присутність кожного, але вчора мені сказали, що картки відправляють по пошті. Навіть є люди, які хочуть отримати копр, та поїхати, щоб їх друзі отримали картки і переслали їм по пошті туди, де вони будуть. Остап сказав, що в принципі можна. Проінформуйте мене краще, чому тоді не можна заповнити на всіх і отримати за всіх. Я, наприклад, теж взяла до голови, що усі в моєї аплікації, тобто я можу отримати за всіх, але ми всі тут. Але різні бувають випадки, раптом чоловіку надо буде їхати по справах. Дякую зазделегідь
-
Я внизу спитала теж. Раніше я вважала, що подати можна на всіх, але отримати можна тільки тут до вчора. Раніше було так, ви подаєте, отримуєте, а у чоловіка є півроку щоб отримати після того як вони прийдуть. Але вчора дізналася, що вони йдуть по пошті. То ж чому ви не можете отримати, я не зрозуміла. Вчора у моїй голові все перевернулося, почитайте вище моє питання до Маріанни. Подавайте всіх, мало що трапиться за цей час. Раптом війна закінчиться.
-
А сенс кансалити серез ЕЕ і йти по тій, що довше (не ЕЕ). Зааплаіти на ЕЕ потік ви можете тільки коли вам Онтаріо вишле запрошення на неї «зааплаіти»= NoI Вибірок на цей потік в 2024 ще не було Останні ноі були видані в середині грудня 2023
-
Тобто клас 5, може тиир 5. Для Атлантики підходять всі 5. У них є десигнейте летте від провінції. Зарплатню дивіться по нок у Атлантиці, яка мінімальна за ноком. Якщо у вас не нижче, все гуд. Англійська для тиир 5 - четвірка, там мені здається так Лисенин 4,5 спикен 4, Риден 3,5, райтин 4
-
Я зараз збираю документи для подачі на Пиар по гуманітарній програмі та мій імміграційний консультант каже, що ми не можемо подавати на чоловіка бо він в Україні, але інший консультант каже, що навпаки треба на всіх подавати. Тому не зрозуміла як правильно та краще зробити
-
В п.2 вказуєте скільки рангів між вами і міністерством тобто 1м рангом, наприклад якщо у вас був 13 ранг, то виходить між вами і найвищим рівнем буде 13 рангів( це моя особиста думка, я саме так і зробила), а в п. 3 скільки всього рангів було у відділі, де ви працювали, тобто десь 2-4 ранги має бути, якось так…
-
От цікаво було б почути відповідь Остапа, та й інших співчуваючих, гіпотетично є сімʼя, троє дітей від 2 до 8 років, є робота в чоловіка з зп 100к+ (хай буде в айті, без лміа), є непогана англійська 8-9 (сеlpip), бали в ЕЕ 468 (що недостатньо для економічної в Онтаріо). Дружина з магістр, після декретів, селф емплойд, англійська слабка (бали відбирає, а не додає). Якихось інших інадмісібл нема. В чому питання, мій хлопський розум каже чом би й ні, в чому причина відмови для такого кейсу, це ж цікава для Канади родина. Але читаючи гілку, складається враження, що для гуманіторної кейс слабкий. Кейс гіпотетичний, більше цікавить питання того, що в родини приблизно все добре і так, але не вистачає зовсім трохи до економічних.
-
Так, по гуманітарній можна подавати лише тих, хто є в Канаді. По економічним можна подавати, але фіналізувати процес ПР можна тільки в Канаді