PR CUAET
-
Я внизу спитала теж. Раніше я вважала, що подати можна на всіх, але отримати можна тільки тут до вчора. Раніше було так, ви подаєте, отримуєте, а у чоловіка є півроку щоб отримати після того як вони прийдуть. Але вчора дізналася, що вони йдуть по пошті. То ж чому ви не можете отримати, я не зрозуміла. Вчора у моїй голові все перевернулося, почитайте вище моє питання до Маріанни. Подавайте всіх, мало що трапиться за цей час. Раптом війна закінчиться.
-
А сенс кансалити серез ЕЕ і йти по тій, що довше (не ЕЕ). Зааплаіти на ЕЕ потік ви можете тільки коли вам Онтаріо вишле запрошення на неї «зааплаіти»= NoI Вибірок на цей потік в 2024 ще не було Останні ноі були видані в середині грудня 2023
-
Тобто клас 5, може тиир 5. Для Атлантики підходять всі 5. У них є десигнейте летте від провінції. Зарплатню дивіться по нок у Атлантиці, яка мінімальна за ноком. Якщо у вас не нижче, все гуд. Англійська для тиир 5 - четвірка, там мені здається так Лисенин 4,5 спикен 4, Риден 3,5, райтин 4
-
Я зараз збираю документи для подачі на Пиар по гуманітарній програмі та мій імміграційний консультант каже, що ми не можемо подавати на чоловіка бо він в Україні, але інший консультант каже, що навпаки треба на всіх подавати. Тому не зрозуміла як правильно та краще зробити
-
В п.2 вказуєте скільки рангів між вами і міністерством тобто 1м рангом, наприклад якщо у вас був 13 ранг, то виходить між вами і найвищим рівнем буде 13 рангів( це моя особиста думка, я саме так і зробила), а в п. 3 скільки всього рангів було у відділі, де ви працювали, тобто десь 2-4 ранги має бути, якось так…
-
От цікаво було б почути відповідь Остапа, та й інших співчуваючих, гіпотетично є сімʼя, троє дітей від 2 до 8 років, є робота в чоловіка з зп 100к+ (хай буде в айті, без лміа), є непогана англійська 8-9 (сеlpip), бали в ЕЕ 468 (що недостатньо для економічної в Онтаріо). Дружина з магістр, після декретів, селф емплойд, англійська слабка (бали відбирає, а не додає). Якихось інших інадмісібл нема. В чому питання, мій хлопський розум каже чом би й ні, в чому причина відмови для такого кейсу, це ж цікава для Канади родина. Але читаючи гілку, складається враження, що для гуманіторної кейс слабкий. Кейс гіпотетичний, більше цікавить питання того, що в родини приблизно все добре і так, але не вистачає зовсім трохи до економічних.
-
Так, по гуманітарній можна подавати лише тих, хто є в Канаді. По економічним можна подавати, але фіналізувати процес ПР можна тільки в Канаді
-
Якщо ЕЕ між AoR та eCoPR 6місяців
-
дякую за відповідь. і ще одне запитання - чи ви писали якийсь LOE (лист-пояснення) до цієї форми чи завантажували просто саму заповнену форму?
-
Якщо є робота, то витискати з існуючих даних все що можливо, оцінити диплом дружини, здати англійську на 10 10 10 10, це у будь-якому випадку буде простіше, дешевше і швидше ніж гуманітарна і провінційні
-
You may include your family member(s), residing in Canada, in your application for permanent residence. Family members residing abroad cannot be included for concurrent processing. However, in your application, you must list all your family members residing inside Canada or abroad.