PR CUAET
-
Вам вона знадобитися якщо вас оберуть. І то можна не подавати якщо ви в Канаді. Для реєстрації в ЕЕ вам треба вказати що у вас є сума, яку вимагає ЕЕ на кількість людей, інакше не зареєструє
-
Доброго дня. Підкажіть. Подали документи, здали біометрію, оплатили все, прийшло підтвердження на розгляд, потім додали ще документи в грудні і все. Що далі і як довго чекати?
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, заповнюю мамі документи на PR. Вона знаходиться в Канаді зараз, а тато в Україні. Чи можу я на нього також заповнити , чи обовʼязково він повинен бути в Канаді коли я буду відправляти документи? Також у check list вказано подати свідоцтво про народження чи інший документ. Якщо немає свідоцтва, який інший документ можна подати? Дякую
-
Вибачте
-
Це для fsw, хто подає не з Канади. Якщо ви маєте ворк перміт і маєте роботу в Канаді, вас це не стосується www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/proof-funds.html
-
-
Linkedin найкращий. Можна взяти платний на пару місяців. Ще можна в гугл ввести позицію і jobs додати .
-
Ріспект, я дуже рада що мені французьку вже не требв, сил в наснаги вам!
-
Добрий вечір. А підкажіть, в формі IMM0008 не дає ввести більше двох країн, де проживав більше 6 місяців. Так і має бути? Як мені додати третю країну?
-
я не впевнена, що здам всі секції на 10, це може зайняти часу та ресурсів приблизно як вивчити французьку до середнього рівня. + французька потім дасть вищу конкурентноспроможність. Була одна вакансія на яку вимагали французьку й відмовили мені через незнання, на яку б я хотіла тоді. Тож, зважуючи за та проти, французька в будь якому випадку в плюс
-
Хтось знає о котрій відкриваються слоти у Торонто? Чи Оттаві? Поділіться будь-ласка.
-
Edmonton, Alberta
-
Остап вірно написав, що дуже залежить від міста. Ми в своєму колективно підписували прохання продовжити програму (хоч і рекомендації вже отримали). То наче вже одобрили це продовження. Тому питайтесь в Садбері у відділі який розглядає заявки і видає рекомендації. Будете знати на 100%. Успіху!
-
О дякую зробила так само ❤️