PR CUAET
-
Я бачила виступ, де один чоловік з влади розказував, що дуже багато прибуло освічених українців, медиків, але вимушені йти працювати на прибирання, на чорнові роботи, бо Канада не визнає освіту. І так він наголошував, що багато людей змушені повертатися
-
Я не расистка абсолютно, але подивимося правді у вічі - багато людей з інших країн, де була війна, приїхавши сюди, повисли на шиї платників податків. Більшість їхніх жінок взагалі не працювали й не працюють. Одна знайома з такої країни розказувала, що Канада їм одразу надала все - і PR, і постійну фінансову допомогу, і житло, і усяку допомогу на дітей і багато усього ще. Українці ж усі освічені, працюють, з самого приїзду починають платити податки.
-
Згодна. У нас на курсах був такий з Африки, 8 дітей, ні він ні дружина не працюють, презентації робив завжди про те як вони тікали, як жили в палатках, як їм допомогав Червоний Хрест, але коли обговорювалася тема війни в Україні сказав - мені це не цікаво 🤬 я розумію що вони пережили жахіття, але співчуття немає, бо тут він живе на всьому готовому і його цікавить тільки те, коли наступна виплата.
-
Підкажіть будь ласка скільки зараз займає часу продовження візітор рекорд для дітей ?
-
Така сама ситуація
-
Нереально
-
Я вже звонила в консульство) аказали шо норм
-
Ну і в мене знайома те ж розказувала. Вона (найстарша дитина в сім'ї) - 19-річна дівчина. Дівчина хороша, працьовита. Але - єдина з сім'ї (де 7 дітей), хто працює. Батьки вже кілька років тут, мови не знають, не працюють. Інші діти ще малі. Держава допомагає в усьому. Сім'я повністю на державному забезпеченні, мають PR.
-
Вас можна вітати? Як довго чекали?Який офіс?