PR CUAET
-
Згодна. У нас на курсах був такий з Африки, 8 дітей, ні він ні дружина не працюють, презентації робив завжди про те як вони тікали, як жили в палатках, як їм допомогав Червоний Хрест, але коли обговорювалася тема війни в Україні сказав - мені це не цікаво 🤬 я розумію що вони пережили жахіття, але співчуття немає, бо тут він живе на всьому готовому і його цікавить тільки те, коли наступна виплата.
-
Підкажіть будь ласка скільки зараз займає часу продовження візітор рекорд для дітей ?
-
Така сама ситуація
-
Нереально
-
Я вже звонила в консульство) аказали шо норм
-
Ну і в мене знайома те ж розказувала. Вона (найстарша дитина в сім'ї) - 19-річна дівчина. Дівчина хороша, працьовита. Але - єдина з сім'ї (де 7 дітей), хто працює. Батьки вже кілька років тут, мови не знають, не працюють. Інші діти ще малі. Держава допомагає в усьому. Сім'я повністю на державному забезпеченні, мають PR.
-
Вас можна вітати? Як довго чекали?Який офіс?
-
Скажите пожалуйста на счет справки о несудимости. Я училась в Китае в 2013. Тот паспорт, в котором это было указано, его уже не существует и он был не биометрическим. Мой новый пасорт с 2018 года, и там нет никаких пометок про Китай. Нужно ли мне предоставлять справку об несудимлсти с Китая?