PR CUAET
-
Я вже звонила в консульство) аказали шо норм
-
Ну і в мене знайома те ж розказувала. Вона (найстарша дитина в сім'ї) - 19-річна дівчина. Дівчина хороша, працьовита. Але - єдина з сім'ї (де 7 дітей), хто працює. Батьки вже кілька років тут, мови не знають, не працюють. Інші діти ще малі. Держава допомагає в усьому. Сім'я повністю на державному забезпеченні, мають PR.
-
Вас можна вітати? Як довго чекали?Який офіс?
-
Скажите пожалуйста на счет справки о несудимости. Я училась в Китае в 2013. Тот паспорт, в котором это было указано, его уже не существует и он был не биометрическим. Мой новый пасорт с 2018 года, и там нет никаких пометок про Китай. Нужно ли мне предоставлять справку об несудимлсти с Китая?
-
Ні, 24 місяці щє не буде на теперішнього роботодавця. Буде рік досвіду з України в тому ж NOC + 1.5 років в теперішнього роботодавця. От тепер і думаю, чи треба пропрацювати 3 місяці після переводу в Калгарі, щоб на рейстабах стояла адреса офісу в Калгарі, чи документу про перевід + пейстабів з Онтаріо буде досить
-
🙌 Вітаю. Підкажіть, будь ласочка, якщо є диплом бакалавра та спеціаліста від одного ж ВНЗ, підтверджувати обидва, чи немає змісту бакалавра, а тільки найвищий? І якщо хто можливо завантажував два дипломи із одного ВНЗ, вартість буде як за два чи як за один?
-
Хтось подававсь по сімейній програмі самостійно?
-
minimum of 24 months of full-time work experience in your current occupation in Canada or abroad within the last 30 months or both – this work experience can be a combination of experience gained in Alberta, in Canada (outside Alberta) or abroad. І джоб офер з Альберти