PR CUAET
-
Все чудово, є 24 міс роботи в Канаді і за кордоном по одному нок, одержуєте джоб офер в Калгарі, переїжджаєте і одразу подаєтеся. Не треба чекати
-
Тільки найвищий, доя іміграції треба тільки ступінь підтвердити.
-
Наші знайомі, які тут вже більше 10 років живуть, які встигли пожити в Квебеку, Онтаріо і зараз переїхали в Альберту, кажуть - якщо ти не темношкірий і нормальний ( тобто знаєш хто ти, а не - він вона воно вони, без полу і тд і тп) то ти повинен розраховувати тільки на себе, ніяких поблажок, допомог чи уступок тобі не буде
-
Батьки планують їхати, аби знати що ж собою брати
-
Багато хто бачу знають ціну консультантів, а отже звертались же до них😅 тому не факт Підкажете перелік документів, який потрібен?
-
Я брала онлайн курс, оплата була помісячно як підписка, як подалась то відмінила підписку Там і списки всіх документів були , і як правильно все перекладати і заповнювати . І 3 години відео покроково з розʼясненням як заповнити аплікацію, додати файли і відправити
-
Так. Тут переважна більшість самі подавались. Там нічого складного. Вже, навіть, хтось записував покрокові інструкція.
-
Складывается ощущение, что люди отсюда уезжают только по причине того, что пр сложно получить. То есть других проблем в Канаде нет? Или всех все устраивает? Я например считаю, что единственная проблема здесь из-за которой можно думать об отъезде - это цены на жилье. Все остальное можно пережить.
-
Доброго ранку! В кого був досвід подачі на новий закордонного паспорта в інших країнах? Якщо наприклад я прилетів як турист , зарезервував слот, прийшов до посольства. Чи будуть с мене питати місце проживання , місцеві документи?
-
Дуже дякую 🙏
-
Натискайте на Е-чергу до 17:00 (по Едмонтону) або до 19:00 (по Торонто), щоб ви вже були на сторінці з місяцями й датами. Так, на той момент там буде вказано, що слотів нема. А потім рівно о 17:00 або 19:00 (залежно від вашого місця перебування) оновлюєте сторінку. Це буде на декілька секунд швидше, ніж натиснути Е-чергу, а потім шукати дати. В мене саме так вийшло спіймати. Ловила з телефону (Андроїд)