PR CUAET
-
Батьки планують їхати, аби знати що ж собою брати
-
Багато хто бачу знають ціну консультантів, а отже звертались же до них😅 тому не факт Підкажете перелік документів, який потрібен?
-
Я брала онлайн курс, оплата була помісячно як підписка, як подалась то відмінила підписку Там і списки всіх документів були , і як правильно все перекладати і заповнювати . І 3 години відео покроково з розʼясненням як заповнити аплікацію, додати файли і відправити
-
Так. Тут переважна більшість самі подавались. Там нічого складного. Вже, навіть, хтось записував покрокові інструкція.
-
Складывается ощущение, что люди отсюда уезжают только по причине того, что пр сложно получить. То есть других проблем в Канаде нет? Или всех все устраивает? Я например считаю, что единственная проблема здесь из-за которой можно думать об отъезде - это цены на жилье. Все остальное можно пережить.
-
Доброго ранку! В кого був досвід подачі на новий закордонного паспорта в інших країнах? Якщо наприклад я прилетів як турист , зарезервував слот, прийшов до посольства. Чи будуть с мене питати місце проживання , місцеві документи?
-
Дуже дякую 🙏
-
Натискайте на Е-чергу до 17:00 (по Едмонтону) або до 19:00 (по Торонто), щоб ви вже були на сторінці з місяцями й датами. Так, на той момент там буде вказано, що слотів нема. А потім рівно о 17:00 або 19:00 (залежно від вашого місця перебування) оновлюєте сторінку. Це буде на декілька секунд швидше, ніж натиснути Е-чергу, а потім шукати дати. В мене саме так вийшло спіймати. Ловила з телефону (Андроїд)
-
Мои друзья ждут номинацию, по skilled worker правда, еще с ноября
-
Доброго времени суток. Есть ли тут люди, которые в декабре прошлого года подались по Nova Scotia Experience и кому до сих пор не ответили? Подавался 22 декабря, и до сих пор от них ничего не получил на почту. Я как понимаю после подачи заявления должно прийти что-то по типу confirmation number ( по типу оповещение о том, что мы получили вашу анкету - ожидайте) мне от них не пришло вообще ничего.
-
І можна ще питання, батьки можуть приїхати, отримати TemporaryR, поїхати назад в Україну, а далі за необхідності вже приїздити і при позитивному рішенні PR переїхати сюди повністю?
-
А можна лінк?