PR CUAET
-
В мене трохи складніша ситуація. Сам ще в очікуванні свого документу. Тиждень тому отримали тільки protected person, тепер час займе отримати наші документи, а потім ще й батьки:/
-
Не треба
-
Тепер зрозумів
-
Дякую
-
На порталі 2 зворотній бік з штампом загружати не треба. Фото має бути не PDF. Фото має бути не пізніше 12 місяців давності. Самому робити можна фото.
-
Тут, кому как. Мой друг получил номинацию за неделю. Другие ждут месяцами уже
-
Тобто приїжджають мама і тато. І один з них має бути постійно тут?
-
А в нас із чоловіком зарплати не дозволяли відкладати щось. Хоч і не робітничі, а менеджерські позиції були. Тут принаймні півтори тисячі виходить відкладати в місяць у перший наш рік. Тож однозначно заявляти, що в Україні всім жилося краще, і легше придбати житло - я б так не сказала
-
Ну я з Вами не згодна. Я працювала в банку, саме у відділі кредитування коли кредити давали без особливих вимог, а потім долар почав рости - з 8 до 11, а далі вище. Я добре пам'ятаю ті часи, відчай людей, мій начальник був змушений продати своє житло бо не тягнув кредит, працюючи в цьому ж банку 😞 І так є люди які добре заробляли в Україні і могли купити житло за налічку. Багато таких?
-
А если не конский рент - то еще больший конский моргидж))) мы сейчас снимаем огромный дом. Но если взять кредит - то за эти же деньги мы будем жить в крошечной девушке в фанерной трущобе 70х годов постройки. 😂 и вот именно в этот момент возникает вопрос: нафиг оно мне надо?