PR CUAET
-
С телефона, андроид
-
Я Вас розумію, тому що в Україні Ви мали достойну зп і мали гарне життя і Ви до цього звикли і це нормально що тут Ви хочете мати життя рівноцінне життю в Україні. Але багато людей не мали в Україні цього, ми наприклад, ми не мали свого житла, не могли накопити хоч і працювали і отримували непогану зп, весь час копили, відкладали. Да і тут ми вибрали саме Едмонтон бо ціни на житло значно менші, але й ми не дивимося за 500-600 тис.
-
Доречі, можливо хто знає, право на подачу виникає з отримання eCOPR?
-
Только хотел расписать аналогичный опыт. С середины декабря так делал, в середине января записался. Не каждый день получалось. Один раз выдало одно время, второй раз и третий много разного. Совет при выборе времени, выбирайте в середине. На первое время много кто нажимает, пока запрос отработает и напишет, что уже занято, другие слоты разобрали( Ставил будильник на 4.55 по Едмонтону, регистрировался через Дию, с 4.59 начинал постоянно обновлять страницу. Когда есть слот, то автоматом перекидывает на 2 месяца вперёд, дата будет темнее
-
доброго дня, хто брав послуги адвоката для гуманітарної програми - які зараз розцінки взагалі? чи реально вкластися до 2-3 тисяч долларів?
-
Я вас тоже очень понимаю. Но у нас выбора особо и не было по провинциям. Озера, Атлантика или Тихий океан. Без воды работы у мужа не будет. Так что даже если забить на зиму - то нам в Альберте или манитобе делать нечего. Начали с озер, получили пр на тихоокеанском побережье. В Онтарио я больше не хочу, и смысла нет. Да, Торонто однозначно дешевле, но не настолько, чтоб туда возвращаться. Остаётся Атлантика. Но тоже такое… без предложений о работе нет ни малейшего смысла рыпаться. Пока пытаемся понять свои перспективы жизни здесь, но какие-то они не особо радужные 😂
-
Ну давайте по чесному - ми не привикли просто платити податки в Україні. Я зараз не кажу особисто за Вас а в загальному. Скільки людей працює за зп в конвертах? Я так працювала, числилася на мінімалці і отримувала зп в конверті. І мене це влаштовувало і мене не цікавило скільки там тих податків я плачу, бо у мене була інша обговорена зп. Мій чоловік коли працював в Норвегії і отримав першу зп і побачив свої відрахування чуть інфаркт не схватив 😂 При кожній його зп я вислуховувала, зараз уже вгомонився, привик що потрібно платити
-
Вони Вам скажуть тільки очікуйте, Вам прийде імейл , ми також телефонували і ніякої іншої відповіді не отримали