PR CUAET
-
доброго дня, хто брав послуги адвоката для гуманітарної програми - які зараз розцінки взагалі? чи реально вкластися до 2-3 тисяч долларів?
-
Я вас тоже очень понимаю. Но у нас выбора особо и не было по провинциям. Озера, Атлантика или Тихий океан. Без воды работы у мужа не будет. Так что даже если забить на зиму - то нам в Альберте или манитобе делать нечего. Начали с озер, получили пр на тихоокеанском побережье. В Онтарио я больше не хочу, и смысла нет. Да, Торонто однозначно дешевле, но не настолько, чтоб туда возвращаться. Остаётся Атлантика. Но тоже такое… без предложений о работе нет ни малейшего смысла рыпаться. Пока пытаемся понять свои перспективы жизни здесь, но какие-то они не особо радужные 😂
-
Ну давайте по чесному - ми не привикли просто платити податки в Україні. Я зараз не кажу особисто за Вас а в загальному. Скільки людей працює за зп в конвертах? Я так працювала, числилася на мінімалці і отримувала зп в конверті. І мене це влаштовувало і мене не цікавило скільки там тих податків я плачу, бо у мене була інша обговорена зп. Мій чоловік коли працював в Норвегії і отримав першу зп і побачив свої відрахування чуть інфаркт не схватив 😂 При кожній його зп я вислуховувала, зараз уже вгомонився, привик що потрібно платити
-
Вони Вам скажуть тільки очікуйте, Вам прийде імейл , ми також телефонували і ніякої іншої відповіді не отримали
-
Найс. Дякую
-
Я подала сестру на наступний день після eCoPR Аор ще нема, але eCoPR це вже пр, лише без пластику
-
Добрий день . Дайте будь-ласка імміграційного консультанта який займається цією програмою . Буду дуже вдячна . Я потребую допомоги . Так як після складної операціі онкологія . І потрібно наглядатись у онкологів 5 років . Тому маю проживати доя цього в Канаді . Так як в Украіні не маю доя цього матеріального забезпечення .
-
Ми ж в Україні платили податки. Все по-білому. Теж враховувалося чимало. Тому люди (я не про вас), які пишуть, що Канада душить податками, мене дивують. Я їх просто не розумію. Я в Україні платила податки. Заробляла при тому на менеджерській позиції менше, ніж тут у торгівлі