PR CUAET
-
Ми взяли з тих країн, де 5 і більше. З місяці це вже треш, таких буде штук 10. Зі всіх брати? Є вимога, шість місяців і більше. Я не чула, що три місяці запросили. Був випадок у людини за рік сплюсовали знаходження. Тобто , 4+3+4. Але вони можуть запросити, що завгодно, чого ви зараз і не рахуєте
-
Міграційний консультант на одному з youtube відео по цій програмі казав, що пластик не обов'язково чекати. Можно після COPR.
-
Добрый день! Подскажите, у кого то был офис рассмотрения заявки Whitehorse?
-
Добрий день дайте будь ласка і міграційного консультанта який займається цією програмою . Я потребую допомоги . Так як після складної операція онкологія . Потрібно наблюдатись в лікарів 5 років . Для цього потрібно проживати в Канаді . Місто Саскачеван . Так як не маю матеріального забезпечення для цього в Украіні . Буду дуже вдячна за допомогу .
-
На провинцию
-
На ЕЕ или провинцию?
-
Платили, але не всі. Багато людей працювали і отримували зп в конвертах, багато навіть не числилися працевлаштованими. І так, в Україні податки не самі низькі, і також залежать від доходу, просто коли ти їх не платиш то ти і не бачиш суму відрахувань
-
Блін( польську то запросив, а ось чешська, треба їхати до консула(
-
Рент, по відношенню до середньої зарплати тут значно дешевше, ніж ми платили в Києві. Принаймні, так в Едмонтоні.
-
Якщо написано що неперманентна, тоді це на жаль не підходить
-
Для Українців по CUAET - це так
-
Мы тоже ждём. По трекингу наши документы были получены консульством 08 января. Обратный трекинг пока не находит.
-
Підкажіть будь ласка бо ніяк не можу розібратися. Якщо є справка про несудимість з Дії і я ще на Україні, які дії я повинна виконати щоб вона відповідала вимогам при подачі на ПР?
-
Пальцы уже есть в трекере? Такой же тайм,все в один один ,но отпечатки сегодня
-
В ветке имм консультанты есть все контакты консультантов и какая именно программа? Какая провинция? Пишите в соответствующих ветках пожалуйста
-
Разрешение от бывшего мужа на их бланке. Мы делали просто нотариально заверенное, а надо на их Форма 5608, кажется
-
У нас на провинцию ( ВС ) не требовали. Она нужна была только доя ЕЕ. Там отдельный пункт будет
-
Пане @OstapBosak, чи є привід турбуватися якщо AOR по PNP non EE був ще 01.08.23, запит довідки про несудимість 8.11.23, повідомлення від IRCC про отримання довідки 04.01.24, останнє оновлення 23.11 про зарахування медицини. Тобто вже повних 8 місяців від дати submit й все няік((((
-
Всем здравствуйте, подскажите пожалуйста как долго сейчас Эдмонтон делает справки о несудимости? Уже пятая неделя заканчивается - нервничаем🥺
-
На номинацию справка не нужна. Это уже после получения номинации вы ее прикрепляете на федеральный этап
12 Jan 2024, 17:45
58171/407948
2 minutes ago