PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка бо ніяк не можу розібратися. Якщо є справка про несудимість з Дії і я ще на Україні, які дії я повинна виконати щоб вона відповідала вимогам при подачі на ПР?
-
Пальцы уже есть в трекере? Такой же тайм,все в один один ,но отпечатки сегодня
-
В ветке имм консультанты есть все контакты консультантов и какая именно программа? Какая провинция? Пишите в соответствующих ветках пожалуйста
-
Разрешение от бывшего мужа на их бланке. Мы делали просто нотариально заверенное, а надо на их Форма 5608, кажется
-
У нас на провинцию ( ВС ) не требовали. Она нужна была только доя ЕЕ. Там отдельный пункт будет
-
Пане @OstapBosak, чи є привід турбуватися якщо AOR по PNP non EE був ще 01.08.23, запит довідки про несудимість 8.11.23, повідомлення від IRCC про отримання довідки 04.01.24, останнє оновлення 23.11 про зарахування медицини. Тобто вже повних 8 місяців від дати submit й все няік((((
-
Всем здравствуйте, подскажите пожалуйста как долго сейчас Эдмонтон делает справки о несудимости? Уже пятая неделя заканчивается - нервничаем🥺
-
На номинацию справка не нужна. Это уже после получения номинации вы ее прикрепляете на федеральный этап
-
Дякую) голова вже варена від цього
-
Не написано
-
Тут до этого пару раз уже перекличку делали - не мы одни такие. Можем для эксперимента собрать данные через опрос.
-
от какого офиса получили?
-
Да, пальцы сразу на след день обновились Пока еще нет сообщения, что они получили доп документы
-
Я ж написав що НЕ залежить від роботи
-
Подавала на початку січня, вийшло десь місяць від подачі анкети до того як витягнула листа з поштової скриньки з готовим документом.
-
Добрий день . Потребую допомоги імміграційного консультанта. Відгукніться будь ласка . Я після складної операціі анкологів . Потрібно проживати і наблюдатись лікарями 5 років . Так як не маю матеріального забезпечення в Украіні . Буду дуже вдячна за допомогу .
-
Привет для тех кто ждёт портал 2, я в субботу написала на все имейлы которые мне дали и сегодня его получила утром
-
В тому ж і справа. Тому я тут не відчуваю якогось податкового тиску. Ба, навіть більше. Людям, в яких дохід менше певної суми, ще й повертають частину податків.
-
Тоже самое, у нас 4 января. Ясно. Спасибо
-
До війни це можна було зробити. Як зараз - краще безпосередньо написати імейл у те посольство, куди плануєте їхати, і спитати в них. Щоб бути впевненим, чи слід туди летіти, чи ні
12 Jan 2024, 17:45
58183/407948
2 minutes ago