PR CUAET
-
Ввійшла на е-чергу,місць звичайно нема,автоматично записало на запис,чекаю 2 місяці на свою чергу. У когось так само було?
-
Ну вы же считаете плюсом возврат налогов малообеспеченым, вот я и пишу что можно вообще не платить. Я так думаю, что нет смысла продолжать, понятие "нормально жить" слишком разное для всех. Я вам желаю, чтобы все сложилось как вы хотите, спасибо за поговорить)
-
Нема різниці чи існуюча позиція чи нова, головне бажання роботодавця то робити. Процедура- роботодавець наймає консультанта, і він то робить.
-
Так, я вважаю за плюс повернення податків працюючим малозабезпеченим (в кого зарплата $15 за годину), але за мінус (і великий мінус) утримання неробочого дієздатного населення. Тож є плюси й мінуси. Але при тому, нащо сперечатися, що в Канаді краще життя, ніж в Україні, навіть лише глянувши на загальну статистику рівня доходу населення, кількості сімей за межею бідності, доступності житла і тд. І подумати, чому канадійці не рвуться жити в Україну (навіть до війни), а все якраз навпаки. Рівень життя населення будь-якої країни не вимірюється лише за якимись окремими сім'ями, а береться до уваги населення країни в цілому.
-
Не факт , якщо адекватна форма, тут добре з тим справляються
-
А якщо їхати так ,хтось пробував
-
то бескінечна черга
-
Скажіть,там ж графа national identity ,це паспорт ви свідоцтво про народження вписувати?
-
Какие еще документ хотят?
-
Чекали 10 днів. Січень.
-
В том то і проблема, я дзвоню кожен день в підтримку, і вони з 26.01 обіцяють прислати Портал 1, але листа так і нема
-
А вам Монтреаль прислав Портал 1? Від якого числа final decision?
-
А чи перекладав хтось документи саме через Іміджевий центр при подачі їм для формування пакету? Якщо так, скільки вони пропонують по вартості таку послугу? Просто хочу оптимально вирішити чи перекласти окремо і їм вже готовий переклад подати, чи перекласти вже в них. Дякую 🙌