PR CUAET
-
Дуже іміджево)
-
Вони роблять переклад дещо інший, іміджевий😂😂😂не памʼятаю вже, мені здається 1000-1500 грн. Десь так
-
Я про те що в Україні важко інсулін було дістати ще й до війни. А зараз взагалі незрозуміло що може бути
-
6-10к
-
категорично заборонено
-
Доброго дня! Медогляд був до вʼїзду до Канади, WP відразу отримала без обмежень. В Канаді вже 1,5 роки і хочу спробувати подати на подовження WP. Логічно, що потрібно зробити новий медогляд, бо він був зроблений більше 12 місяців тому? Дякую
-
А якщо довідка з іншої країни видана англійською мовою в тій країні (там видають усім іноземцям англійською), з мокрою печаткою Міністерства внутрішніх справ (печатка теж англійською мовою). Щось іще треба з нею робити? Десь нотаріально завіряти?
-
Підкажіть ще будь ласка, під час подачі на ПР по любій програмі, паспорт повинен бути дійсним ще мінімум два роки, якщо наприклад буде дійсним ще рік то це відмова?
-
Разрешение от бывшего мужа на ребёнка. Прикладывали нотариально заверенное, но они попросили на их форме то же разрешение. Форма 5604
-
У дітей є паспорта довше ніж 2025?
-
Доброго дня. В мене диплом 2022 року, вже з перекладом на англійську. Необхідно ще раз робити переклад сертифікований чи цього буде достатньо? Дякую
-
Наша хронологія, фізичні карти ще чекаємо. По цій програмі всі знайомі отримували пр за 3-4 місяці. Наш платіж за біо довго не підтягувався. Тому думаю через це була затримка.
-
Як саме продовжують дітям на основі wp батьків? Ось у мене оновлений wp з трохи довшою датою до 2026 року, бо знімала обмеження, a у дітей лише до 2025. Мені яку тоді форму треба буле заповняти?
-
А якщо взяли свідоцтво про народження з іншої країни вже англійською мовою. Щось із ним ще треба робити? Десь завіряти? Легалізувати/апостилювати?
-
Зараз скину групу, яка займається вклейкою віз. Їх тут рекомендували і ми мамі через них вклеювали, правда в срок. Напишіть їм і опишіть ситуацію, думаю вони підкажуть що робити і чи зможуть допомогти
-
Цікаві відповіді, она можна їхати, а інша категорично забороняється, що робити
-
Тоді поки ваш довший воркперміт не допоможе - поки ви не зробите довши паспорта для дітей
-
Якщо у вас ворк перміт на 3 роки, то ви його не можете продовжити
-
Доброго дня! Хто проживав в Польщі чи іншій європейській країні рік перед Канадою, яку вказувати мету поїздки в Польщу в формі 5562 про подорожі? Туризм чи прихисток від війни?
-
Не кажіть завідомо невірної інформації
12 Jan 2024, 17:45
58269/453963
3 minutes ago