PR CUAET
-
Так, але люди кажуть, що подають такі заявки, та отримують нові WP з більшим строком. Я живу в Квебеці, тут отримати PR за три роки не знаючи французької дуже складно. Тому навіть якщо є найменша ймовірність подовжити свій статус тут, то логічно її використати.
-
А якщо місцевих кандидатів на цю позицію повно, то так теж якимось чином роблять LMIA?
-
Та навіщо їм той внутрішній паспорт. Перекладаний, ну правда, народ. Хтось вже ідентифікаційний номер прикріпив. Не видумайте. Нема в Україні national ID card, не тулить туди все підряд.
-
Цікаво 🤔. Але це радує
-
Отримання візітор рекорд для дитини нуглите. Ви отримуєте новий.
-
Роблять, то чиста бюрократія
-
Підкажіть, будь ласка, на рахунок пояснювальних листів. Чи треба по кожному пункту окремий лист, чи можна об'єднувати?
-
Поняття не маю. Навіть не думала про це.
-
А не тулить туди все підряд
-
Якщо у вас такого нема то й пишіть - no
-
Та що людина носить у банк в Україні не цікавить імміграцію. У тій графі вони хочуть бачити щось таке а не переклади укр паспорту.
-
Доброго дня,є питання.У мене брат спонсор.Чи потрібно підгружати його паспорт ( свідоцтво про народження уже добавила)?Дякую
-
Вы думаете, что много людей по этой программе подаются через консультантов? Я имею ввиду в полном сопровождении, а не только первичная консультация?
-
Да?? Тогда что это если не паспорт? Что человек должен принести с собой для идентификации личности, например в украинский банк?
-
Слухайте, я не знаю що вказувати бо я не розумію нащо той український паспорт туди ставити. український паспорт це не national identity card у якій є термін придатності.
-
На вот тебе ДМСУ обзывает паспорт ID картой.
-
Доброго дня, маю важливе питання, може хтось тут є з тату мастерів і влаштувався на студію (або має знайомих). Чи є можливість зробити подачу на PR як тату майстер?
-
Якщо вказуєш national identity,треба вказати expired date,але його немає в наших укр.пасорпортах. то що робити,не вказувати
-
На питання про national identity card можно відповісти no і все. То не обовʼязково.
-
Доброго дня, маю важливе питання, може хтось тут є з тату мастерів і влаштувався на студію (або має знайомих). Чи є можливість зробити подачу на PR як тату майстер?
12 Jan 2024, 17:45
58369/450583
less than a minute ago