PR CUAET
-
Доброго дня, маю важливе питання, може хтось тут є з тату мастерів і влаштувався на студію (або має знайомих). Чи є можливість зробити подачу на PR як тату майстер?
-
Якщо вказуєш national identity,треба вказати expired date,але його немає в наших укр.пасорпортах. то що робити,не вказувати
-
Доброго дня, маю важливе питання, може хтось тут є з тату мастерів і влаштувався на студію (або має знайомих). Чи є можливість зробити подачу на PR як тату майстер?
-
Донька вже біометрію здала на початку грудня і тиша
-
Слухайте, яка різниця чим називає паспорт Україні прикордонна служба. Я кажу що хочуть там бачити імміграційні офіцери Канади. У вас такого нема. Вони відкриють ті переклади і будуть думати що воно таке і навіщо. Хочете ставити туди той паспорт - ставте. Ваше діло.
-
Якщо ви в Канаді, замовте GCMS notes по вашій справі. Буде видно до чого офіцер має питання (якщо має)
-
Я вроде поставила реакцию про Остапа, что он сказал про укр паспорт. Мне кажется что очень много подаются сами, хотя статистика может быть не верная тк я основываю мнение по этой группе, те кто в этой группе - это сами, узнают, следят. А те кто с консультантами - чего им тут делать.
-
Два тижні після Final decision я не могла отримати Портал 1. Дзвонила, писала, залишала заявки щоб переслали. Сьогодні отримала Портал 1 з темою листа 2ND NOTICE. Монтреаль. Я вже на нього відповіла. Прошу вашої допомоги чи знає хтось що то значить 2nd notice? @OstapBosak буду вдячна якщо знаєте що значить 2ND NOTICE.