PR CUAET
-
немає часу потім перевчати що сама "навчу"
-
з вчителем, ідивидуальні заняття
-
Ви молодець ! На курсах чи самотужки ?
-
Та не складна програма , можна самому розібратися щоб не платити нікому . А в чому у вас конкретне питання по цій програмі ?
-
Дякую за відповідь.
-
Нажаль не звернула уваги. Бронювала з сьогодні на завтра. Місць багато.
-
Доброго дня усім. В мене питання, хто знає підкажіть. Подалися по гуманітарній програмі. Біометричні здали, все оплатили. Був лист на дозвіл розгляду нашої справи. В грудні отримали лист що всі документи підтвердженні і на розгляді. Хто знає як довго відбувається процес розгляду?
-
Як відмовили..?
-
Підкажіть, будь-ласка, коли обирали дату на біометрію, чи є можливість вибрати суботу, наприклад? Не звертали часом увагу?
-
Ви написали що офіцер запросив нову. Я подумала що вже отримали, а тепер нову намагаєтеся отримати
-
Подскажите пожалуйста, если загран паспорт и виза в нем действителен ещё 10 месяцев (новый в процессе, почти готов), можно ли подаваться на федеральный уровень? Или стоит дождаться нового паспорта? И нужно ли в новый делать новую визу, прежде чем подаваться на федеральный, если все же нужен только новый паспорт?
-
Немає(
-
Проблема в тому, що не отримала. Отримала на себе через 2.5 місяці (по початку вересня), термін дії номінації майже закінчується…. Думаю подавати без справки чоловіка.
-
А до цього як отримали? В який строк?
-
Вітаю Порадьте перекладача з української на англійську ( переклад документів )
-
Ніякої інформації про дію. Отримала емейл- від 3 місяців треба чекати. Але на сайті ніякої інфо.
-
Ні, без дії. Відправила пакет документів в посольство. Чоловік дуже давно не був в Україні, тому доступу до дії нема
-
Дякую за відповідь. Зрозуміло. Вже відповіла так. Буду надіятись, що не будуть нічого просити… Бо вже відправила аплікацію в грудні . ((
-
Добрий вечір! Підкажіть, подали на продовження візи для дитини, чекаємо вже 1,5 місяця. Health карта вже прострочена, її можна зробити без візи, чи треба чекати? Як відвідувати лікаря (за потребою)?
-
Так я розумію що потрібно з першої теж, та ні не сварились, в них на зиму скорочення штату так мені сказали :) Дякую за відповідь 🤝
12 Jan 2024, 17:45
5838/427598
3 minutes ago