PR CUAET
-
З країни, в якій я жила більше 10 років тому. Я її не прикладала до аплікації, але диплом звідти й тому, мабуть, запитали
-
А як це робиться, підкажіть будь-ласка
-
Вітаю! Чи хтось може уточнити питання: зовсім нещодавно я подала заявку на зняття обмежень з ворк перліт. Заявка в роботі. Чи можу я одночасно податися на продовження верк перліт? Паспорт дійсний ще 5 років
-
Так і є, бо я не отримувала листа на якого я могла відповісти. Я дуже боюся щоб це не значило , що це якесь останнє попередження, перед тим, як вони відмінять мою заявку на піар.
-
Друзі хто оплачував money order через canada post. На сайті просять вказувати general consulate of Ukraine Toronto а на почті говорять що у них в системі тільки 4 слова тобто Торонто не вміщається. Чи буде проблема якщо просто вказано "general consulate of Ukraine"
-
Ні, я довше чекала відмашки , що є місця на лміа. Від дня затвердження оплати до одержання номеру лміа пройшло 10 днів
-
Скоріш за все, вони не бачать вашої першої відповіді
-
Так
-
Підкажіть, будь-ласка, цю процедуру маєте на увазі?
-
How to make a request under the Access to Information Act - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/access-information-privacy/requests-information-act.html