PR CUAET
-
Скоріш за все, вони не бачать вашої першої відповіді
-
Так
-
Підкажіть, будь-ласка, цю процедуру маєте на увазі?
-
How to make a request under the Access to Information Act - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/access-information-privacy/requests-information-act.html
-
Та прикріплюйте вже скрін і з дії. Який саботаж. Хай всі роблять що хочуть. Питають чи є в вас такий документ с кінцевим строком придатності - відповіли ні і пішли далі. А ви прикріплюйтє в своїй справі що хочте. Хоч переклад, пишіть термін дії с голови бо у вас його немає і вважайте що якраз ви знаєте все кращі всіх може тому що вам так кума сказала.
-
Подавалася від імені дитини,але я в коментарі вказувала,що я мама неповнолітньої дитини
-
Підкажіть, будь-ласка, на візу дитині ви подавалися від імені дитини? На ті всі перші питання як дитина відповідали ?
-
Ви кудись не туди пішли у полеміці - тому у вас вона зійшла в не конструктив. І карта і книжка - все це національний ідентифікаційний документ. І що там треба імміграційному офіцеру - не треба прогнозувати. Бо є імміграційна форма і в неї є такий розділ. Але в формі вказана його не обов'язковість. Мені, наприклад, лінь це сканувати та перекладати за гроші. Тому я це робити не буду. Але це не тому, що книжка не є національним ідентифікаційним документом. І не тому, що "офіцер якимось чином вам дав знати, що він не потрібен". А тому, що це вказано у імміграційної формі.
-
Дуже дякую . ще, чи ви проходили додатковий медогляд? Якщо минув вже рік від першого