PR CUAET
-
Відразу ж все ясно, чого ж ви))
-
нема шо робити)
-
Для того, щоб визначити куди вам краще їхати, яку роботу знайти, яку програму для імміграції обрати є імміграційний консультант, який вам все підскаже. Тут люди просто спілкуються і діляться своїм досвідом, але не консультують.
-
Так гілка Слоти в консульстві. І 172 кад довідка не коштує
-
Я подавала на паспорт в кінці листопада. Можете самі подзвонити в консульство
-
Спілкуватись
-
звідки мені знати про що цей чоловік пише
-
Так а я про довідку про несудимість
-
Так, віддають відразу з заявою і без нього документи на паспорт не приймуть
-
Ні 🙆♀️
-
Нема ніяких конвертів при подачи паспорту. Консульства не відправляє їх нікому - кожен забирає персонально
-
Покидати можна у будь-якоюий час, але вже після Федерального етапу перед сами отриманням e-copr буде повторний запит на останню дату в'їзду у Канаду, і можуть бути додаткові запити на довідки про несудимість та пояснення.
-
Добре, дякую
-
Вони беруть оригінал та самі сканують
-
Куает- это вообще не иммиграция. Это просто виза в Канаду. Если вас интересует именно иммиграция - то существует более сотни различных программ. И никто в чате не подскажет, какая программа подойдет именно вам. без Canada.ca и раздела immigration- не получится.
-
Суть цього документу меморі ордер - консульство потім їх віддає в банк , щоб їм зарахували ці гроші. І пред'явити ці ордера може яке завгодно консульства, а рахунок може бути один. Тому інфо про місто - буде зайве
-
Якщо обрати одну з програм, то звісно. Але сама по собі куает - не міграційна програма. Це спеціальні міри для українців, які надають змогу отримати дозвіл на роботу/навчання в Канаді.
-
А чи треба робити які копії документів (при подачі на новий паспорт)? Бо на сайті вказаний перелік документів, але нічого не вказано про копії. Вони самі їх зроблять?
-
Але по ній можна отримати pr?
-
Cuaet - не є імміграційною програмою.
12 Jan 2024, 17:45
58475/435115
4 minutes ago