PR CUAET
-
national identity document is an identity CARD. Це є саме definition. Not every country has a national ID card. If your country doesn't have a national ID card, then you answer "no" to that question. It's not mandatory to have one for the application if your country doesn't have one. Якщо хтось відчуває що без перекладеного українського паспорту не бачити їм піару, коли цей документ не є обовʼязковим, хай додають та платять за переклад.
-
-
Ого. В портал 1 15 січня, можна поки і не хвилюватися
-
Я не про те, я про медікал екзем, який по прильоту робили . В нас більше року пройшло
-
Дякую за допомогу !
-
Ми не проходили
-
Я зрозуміла про що Ви
-
Дякую
-
Я коли відповіла на листа то я відразу набрала кол-центр і задала питання як перевірити чи вони отримали мого листа. Сказали просто чекайте на портал 2 і все. По типу вони не можуть таке перевірити бо вони просто кол-центр. А чи можу я їм написати окремого листа і в ньому спитати чи отримали вони мого попереднього чи ні? Я маю на увазі написати листа на офіс монреаль? Чи таке заборонено робити?
-
Підкажіть по формі imm5710, якщо дружина не працює (доглядає за дитиною), що написати в полі current occupation? Без них не дає зробити validate
-
Та без проблем) Головне,щоб хоч щось та помогло😉