PR CUAET
-
Монреальского офиса эмейл не добавляю так как нету смысла
-
Дякую за допомогу !
-
Ми не проходили
-
Я зрозуміла про що Ви
-
Дякую
-
Я не знаю 😭
-
Для виїзду з України на 15-річного можуть запросити дозвіл батька. Так було до війни. Зараз, можливо, щось змінилося. На 17-річного дозвіл батька не потрібен. У Канаді в аеропорту загалом не питають дозвіл, якщо діти з одним із батьків.
-
Я коли відповіла на листа то я відразу набрала кол-центр і задала питання як перевірити чи вони отримали мого листа. Сказали просто чекайте на портал 2 і все. По типу вони не можуть таке перевірити бо вони просто кол-центр. А чи можу я їм написати окремого листа і в ньому спитати чи отримали вони мого попереднього чи ні? Я маю на увазі написати листа на офіс монреаль? Чи таке заборонено робити?
-
Привіт а є тут люди хто з міста Квебек подавався ? Цікавить по етапно як довго все було, біометрія , медичний огляд і тд
-
Всі пишуть, що якщо більше року назад проходив то можна вказати на питання чи проходив в останній рік - так
-
Неделю ровно.
-
Підкажіть по формі imm5710, якщо дружина не працює (доглядає за дитиною), що написати в полі current occupation? Без них не дає зробити validate
-
А eCorp как долго ждали после П2?
-
Та без проблем) Головне,щоб хоч щось та помогло😉
-
Для кожної міграційної програми є свій checklist документів який ви також можете знайти онлайн на офіційному сайті мігрейшин.
-
Здравствуйте. А если ли кто-то в группе кто подавался по Alberta accelerated tech pathway и получил ответ?
-
Ні. Потрібно зрозуміти чи він вам потрібен , а потрібен у 90% тим, в кого бракує балів в експрес ентрі і всі інші способи підняти бали вже реалізовані
-
підкажіть, будь ласка, у Вас старі перміти були на 3 роки чи менше?
-
Супер 👍 дякую 🙏
-
якщо всі члени сімʼї хочуть/планують отримати PR по цій програмі, то вказувати як accompany.
12 Jan 2024, 17:45
58513/439187
less than a minute ago