PR CUAET
-
Доброго дня, скажіть будь-ласка моя сестра головний аплікант, а її діти і чоловік зараз в Україні, вона тут і ми заповнюємо всі документи. Як вказувати по двом дітям і чоловіку accompany or not
-
Перміт і віза це різні речі. Віза необхідна для перетину кордону, її вклеюють в паспорт. Ворк перміт Ви отримуєте по прильоту в Канаду і цей документ необхідний для легального перебування в Канаді і право на працю. У Вас є віза? Бо трохи не зрозуміле запитання
-
Ну вот я восстанавливала св-во о браке, разводе, вытяг смены фамилии... Получала знакомая, мне сюда высылала скан
-
Є віза до 26 і WP до 25 року,чи можу я продовжити Wp після 25 року,? Дякую
-
GCMS notes - це відмітки офіцера у вашій справі, які він/вона робить під час розгляду і на основі яких потім видається апрув або відмова. Там вказується де недостатньо даних чи де офіцеру здається інформація не правдоподібною. Чи навпаки все ок і жодних питань офіцер не має і розгляд йде за планом. Замовити їх можна будучи фізично в Канаді чи через посередника, який знаходиться в Канаді. Тут є посилання на запит цих ноутс - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/access-information-privacy/requests-information-act.html
-
Та й не перший я ,були до мене :)
-
Так я ж пройшов вже,не зможу повернутися :(
-
Дмитрий , якщо в вас вийде, зніміть для нас відео будь ласка. Ви першопрохідник в цьому питанні.