PR CUAET
-
Дмитрий , якщо в вас вийде, зніміть для нас відео будь ласка. Ви першопрохідник в цьому питанні.
-
Це вже постили,але я повторюю
-
Напишіть мені в особистому,я охоче розкажу все що Вас цікавить
-
В мене ще одне запитання. Анкета на візу дитині виглядає так само, як і анкета, коли я подавала на візітор рекорд дітям. Навіть форма ця імм 5708 та сама. В чому прикол ? Чи я щось не те заповнюю все ж?
-
Скажіть, будь-ласка! Де ви ту інформацію викладали? І то в мене теж криша їде . Добре що не подала, а то заявка ідентична візітор рекорд виходить
-
Добрый вечер, имею загранпаспорт срок действия которого заканчивается в 25 году так же как и work permit, поэтому не имею возможности до 31го марта продлить срок действия паспорта. Если ли кейс не записываться в консульство и потом отправить почтой документы на новый паспорт или податься на новый WP без нового паспорта
-
Скажіть,будь ласка,якщо в дітей подовжені паспорти чи можна подаватися на ПР з подовженими паспортами?
-
Вони не так відрізають. Якщо дуже багато заявок, вони відсікають датою іноді. Наприклад: «всі заявки з мінімум 365 балів, подані до 11/11»
-
Я писав housewife - домогосподарка.